Dobrodelni Škofijski klic dobrote na Razkrižju

Na prvo adventno nedeljo, ko smo na adventnem venčku prižgali prvo adventno svečko, je v nedeljo, 1. decembra, v domu Kulture na Razkrižju v organizaciji škofijske Karitas Murska Sobota in župnije in župnijske Karitas Razkrižje bila pripravljena prireditev Karitasov klic dobrote z naslovom Verjamem ...

ponedeljek, 2. december 2013 ob 09:44

7. Večer folklore: »Tak smo fčosih ...«

Že tradicionalno, zadnjo soboto v novembru, člani sekcije Leščeček, priredijo letni koncert v veržejskem Kulturnem domu. Letos tretjič, se bodo predstavili še ljutomerskemu občinstvu, in sicer v soboto, 7. decembra, ob 19. uri, v Kulturnem domu Ljutomer.

nedelja, 1. december 2013 ob 17:591

Neznanec v Kostanjevici odvrgel svinjsko kožo

Bralec Jože nam je poslal fotografije najdbe v bazenu v Kostanjevici, kjer so našli odvrženo svežo svinjsko kožo, zavito v plastično vrečo. Koža nima čipa ali številk na ušesih, zato je brez tega iskanje storilca izjemno težko.

nedelja, 1. december 2013 ob 15:156

Obletnica Charter Night treh pomurskih lions klubov

V petek, 22. novembra, so člani Lions klub Ljutomer v Termah Banovci organizirali Obletnico Charter Night treh pomurskih lions klubov: LK Ljutomer, LK Murska Sobota in LK Lendava-Lendva. Namen prireditve je bilo srečanje članov in prijateljev lions klubov ter sprejem novih članov, hkrati pa je bila ...

nedelja, 1. december 2013 ob 14:45

Mladi tokrat žurali v rdečem

V soboto, 30. novembra, je organizator Impulse Party Generation pripravil Red Love Party v diskoteki Oxygen v Ljutomeru.V diskoteki je tokrat bilo vse v rdečem: rdeči koktajli, rdeča dekoracija, rdeče neonke, zabavo pa so popestrili tudi z rdečimi baloni.Za glasbo sta skrbela DJ-a WALEK in KAOS ...

nedelja, 1. december 2013 ob 10:24

Petmetrski adventni venec v Banovcih

Pred prvo adventno nedeljo, 29. novembra, so člani Turističnega društva Banovci in drugi vaščani v središču Banovcev pri kapeli posvečeni Mariji Materi Božji postavili petmetrski adventni venec. Venec so pletli iz smrekovih vej, ki jih je letos prispevala družina Alojza Špura iz Banovcev.

nedelja, 1. december 2013 ob 08:40

50 let vrtca v Stročji vasi

Vrtec Stročja vas v letošnjem letu praznuje 50 let. Ob tej priložnosti je v petek, 29. novembra, v telovadnici OŠ Stročja vas potekala slavnostna prireditev, na kateri so v kulturnem programu prikazali delček ustvarjanja sodobnega vrtca povezanega z dediščino preteklosti.

sobota, 30. november 2013 ob 18:54

V čelnem trčenju umrl voznik, ki je pripeljal pravilno

V soboto, 30. novembra, okoli 14.15, se je na regionalni cesti med Radomerjem in Žerovinci zgodila huda prometna nesreča.

sobota, 30. november 2013 ob 16:25

Pihalni orkester nas je popeljal od rocka do mjuzikla

Po lanskem odmevnem jubilejnem koncertu ob 90. obletnici delovanja Pihalnega orkestra KD Ivan Kaučič Ljutomer, ki ga vodi Simon Novak, so članice in člani orkestra ponovno pripravili glasbeni spektakel.

sobota, 30. november 2013 ob 15:48