Dobrodelni koncert - Igri naproti

OŠ Cvetka Golarja Ljutomer obiskuje 29 učencev, ki so vključeni v prilagojeni program z nižjim izobrazbenim standardom in v posebni program vzgoje in izobraževanja.

sobota, 28. september 2013 ob 11:01

Osmič medgeneracijski pohod v Radencih

Ob letošnjem Svetovnem dnevu turizma, ki poteka pod geslom »Turizem in voda – varovanje naše skupne prihodnosti« je bil v Radencih 27. septembra popoldne organiziran tradicionalni medgeneracijski pohod, tokrat že osmič.

sobota, 28. september 2013 ob 10:54

Oskrunjena turistična tabla pri Mali Nedelji

V središču vasi Mala Nedelja pri župnijski cerkvi in stari osnovni šoli, stoji turistična tabla Male Nedelje in njene okolice s kulturnimi znamenitostmi in drugimi kažipoti. Skozi to prleško vas se pelje veliko turistov in drugih obiskovalcev, kajti v neposredni bližini ležijo Bioterme Mala ...

petek, 27. september 2013 ob 23:084

Pester zadnji septembrski četrtek

Sejem knjig, praznovanje septembrskih rojstnih dni ter športni ribolov so organizirali v četrtek, 26. septembra dopoldne, v DOSOR-ju, Domu starejših občanov Radenci. V aktivnosti so bili vključeni stanovalke in stanovalci DOSOR-ja, njihovi zaposleni, članice in člani Društva upokojencev Radenci ...

petek, 27. september 2013 ob 22:45

Ureditev javnih poti v Iljaševcih

Potem, ko sta občina Križevci pri Ljutomeru in SGP Pomgrad d.d. podpisala pogodbo o izvajanju gradbenih del v naselju Iljaševci so se le-ta še v teh dneh začela izvajati.

petek, 27. september 2013 ob 22:04

Velik uspeh Likovnega društva Mavrica na Ex-tempore Sladka Istra

Obalne galerije Piran so letos priredile že 48. mednarodni slikarski ex-tempore, ki se ga je udeležilo 257 avtorjev in je potekal od 31. avgusta do 7. septembra, ko je na Tartinijevem trgu sledila slavnostna podelitev nagrad in odprtje razstave v mestni galeriji Piran.

petek, 27. september 2013 ob 10:041

Vrhunski športniki in športnice obiskali Prlekijo

Uprava za obrambo Maribor je v sodelovanju s Športno enoto Slovenske vojske v četrtek, 26. septembra, ob 9. uri v športni dvorani Ljutomer ŠIC organizirala obisk vrhunskih športnic in športnikov, zaposlenih v tej enoti, v Prlekiji. V Prlekijo je prišlo 26 vrhunskih športnikov in trenerjev.

petek, 27. september 2013 ob 09:27

Vrhunski športniki in športnice prejeli popotne liste Republike Prlekije

Uprava za obrambo Maribor je v sodelovanju s Športno enoto Slovenske vojske v četrtek, 26. septembra, ob 9. uri v športni dvorani Ljutomer ŠIC, organizirala obisk vrhunskih športnic in športnikov, zaposlenih v tej enoti, v Prlekiji.

četrtek, 26. september 2013 ob 21:53

Govorili so o nacionalnem mladinskem posvetu

Da bi bili zainteresirani mladi in širša pomurska javnost nepristransko seznanjena o poteku in zaključkih nedavno izvedenega nacionalnega posveta mladinskih struktur, je MCP-PC NVO minuli petek organiziral predstavitveni simpozij.

četrtek, 26. september 2013 ob 21:27