Komedija Nežka se moži v Ljutomeru

Moderni Matiček ni mlad grajski služabnik, temveč slavist v zrelih srednjih letih, ki si služi kruh kot srednješolski učitelj slovenščine. Z malce mlajšo Nežo sta sveže zaljubljen par, ki se veseli raznovrstnih vidikov skupnega življenja, od kulinaričnih do posteljnih. Njuno srečo zmoti ...

ponedeljek, 14. oktober 2013 ob 23:08

Ob tednu otroka dve gledališki predstavi

Ljubiteljsko dramsko društvo Sv. Jurij ob Ščavnici je v petek, 11. oktobra, v tednu otroka, gostilo KUD Vitomarci, ki je pripravilo kar dve predstavi. Najprej se je s predstavo, ki nosi naslov Pavlihova radovednost, predstavila otroška gledališka skupina Pavlihci. Nato je gledališka skupina Kalimero ...

ponedeljek, 14. oktober 2013 ob 18:32

V KS Železne Dveri pogostili občane, stare nad 70 let

Prejšnji konec tedna so v Radomerju pripravili pogostitev občanov KS Železne DVeri, ki so stari 70 let ali več. Pogostitev so organizirali OZRK Ljutomer, KS Železne Dveri in Občina Ljutomer, ki je pogostitev tudi financirala.

ponedeljek, 14. oktober 2013 ob 16:21

Naše nebo prekrile bele sledi

Če ste se v nedeljo, 13. oktobra dopoldan, ozrli v nebo, ste lahko zagledali "mrežo" belih črt, ki jih za sabo puščajo letala.

ponedeljek, 14. oktober 2013 ob 10:214

V Radoslavcih prijeti ženski, ki sta izvršili tatvino denarja iz hiše

V nedeljo, 13. oktobra, so policisti v Radoslavcih obravnavali tatvino. Prijeti sta bili dve ženski, ki sta pred tem izvršili tatvino denarja iz hiše, medtem ko sta oškodovanca gledala televizijo.

ponedeljek, 14. oktober 2013 ob 08:312

Skupaj smo močnejši

V prostorih prleškega mladinskega centra in pokrajinskega centra nevladnih organizacij (MCP-PC NVO) na Spodnjem Kamenščaku je bila organizirana mesec dni trajajoča razstava, ki je prikazovala mlado in starejšo populacijo ter nakazovala možnosti njunega medsebojnega sodelovanja.

ponedeljek, 14. oktober 2013 ob 08:12

Sestanek z občani KS Stročja vas

Minuli teden, je Občina Ljutomer tudi v Stročji vasi sklicala zbor občanov in jih seznanili z izgradnjo vodovodnega omrežja na območju KS Stročja vas. Osnovni cilj te pomembne investicije je zagotovitev zdrave pitne in požarne vode vsem občanom po zahtevah veljavne zakonodaje.

nedelja, 13. oktober 2013 ob 23:062

Dan odprtih vrat ZD Ljutomer v Biotermah

Vodstvo in zaposleni v Zdravstvenem domu Ljutomer zadnja tri leta pripravljajo dneve odprtih vrat, na katerih obiskovalcem predstavijo organiziranje in delovanje tega javnega zavoda, storitve, katere izvajajo za prebivalce s področja UE Ljutomer, s posebnim ponosom pa izpostavijo nove pridobitve, s ...

nedelja, 13. oktober 2013 ob 20:206

Jesenski pohod po prleških goricah

V soboto, 12. oktobra, se je na jesenski pohod po vinski cesti po prleških goricah, na območju občine Razkrižje podalo 50 pohodnikov. S tem želi občina Razkrižje predvsem poskrbeti za boljšo promocijo prleške regije in njenih naravnih znamenitosti.

nedelja, 13. oktober 2013 ob 19:45