Kako popestriti stare spolne položaje?

Užitki!

suzana33, ponedeljek, 23. november 2009 ob 07:236
Kako popestriti stare spolne položaje?

Poskusite običajne spolne položaje v novi preobleki, s katerimi lahko stimulirate njegove ali njene točke užitka.

Dobri stari misionarski položaj lahko izboljšate tako, da si pod boke namestite nekaj blazin.

Poznavanje telesnih točk užitka in drobne spremembe v standardnih spolnih položajih imajo lahko ogromen učinek. Z malo znanja, truda in izkušenj lahko spolni odnos postane generator orgazmov za oba. To je potrdila tudi raziskava, v kateri so strokovnjaki dvajset parov prosili, da poskusijo izboljšane položaje, ki stimulirajo njihove točke užitka. Pred preizkušanjem novih tehnik so samo štiri ženske izjavile, da med samim spolnim odnosom doživijo orgazem, po uporabi novih tehnik pa jih je to trdilo vseh dvajset. Dovolj zgovoren podatek, da jih preizkusite tudi vi.

Izboljšana klasika
Klasični misijonarski položaj, pri katerem ženska leži na hrbtu, moški pa na njej, je najpogostejši spolni položaj. Na žalost pa je pri tem položaju najtežje doseči ženske vroče točke. To se lahko naredi s pomočjo majhnih prilagoditev – eno ali dve blazini položite pod spodnji del hrbta, da se lahko med penetracijo njen klitoris drgne ob partnerjevo telo, kot penetracije pa bo primernejši za stimuliranje točke G. Če ste gibčni, pozabite na blazine in ovijte noge okoli njegovega pasu ali vratu, še bolje pa bo, če svoja stopala položite na njegova ramena ali pa skrčite kolena in jih naslonite na njegove prsi.

Ženska na vrhu lahko s premikanjem telesa poljubno spreminja kot penetracije.

Ženska na vrhu
Položaj jahalke je verjetno najboljši položaj, da ženska doživi orgazem, saj kontrolira kot in hitrost penetracije. Verjetnost orgazma pa se lahko s preprosto izboljšavo še poveča: naslonite se nazaj na roke ali pa se sklonite naprej nad partnerjevo glavo. Ti izraziti koti povečajo stimulacijo klitorisa in pritisk na njegovo F-točko in R-točko.

Bočni položaj
Položaj žličke, v katerem je ženska s hrbtom obrnjen proti moškemu, terapevti priporočajo predvsem nosečnicam, poškodovanim in utrujenim osebam, z nekaj popravki pa ga boste vzljubili tudi vi. Moški naj se uleže na bok in nasloni na ramo, ženska pa najprej leži na hrbtu, nogo, ki je bližje njemu, položi na njegovi nogi, drugo vtakne med njegove noge, nato pa se premakne, tako da je zadnjica obrnjena k partnerju. Proste roke in položaj telesa omogočajo, da si pri tem s prsti ali vibratorjem stimulira klitoris.

Guganje v lotusovem položaju vaju bo zazibalo v orgazmične užitke.

Lotusov položaj
V tantričnem seksu se ta položaj priporoča za podaljšanje moškega vzburjenja. Sedita na sredino postelje, tako da se gledata iz oči v oči. Noge ovijte okoli partnerja tako, da sedite na njegovih nogah. Desno roko položita drug drugemu na zatilje, levo pa na trtico. Po penetraciji se počasi premikajta oziroma gugajta, drug drugemu masirajta hrbet in si glejta v oči. Ta zelo intimen položaj bo še strastnejši, če boste pod zadnjice namestili nekaj blazin. Na ta način bosta vaša G-točka in klitoris deležna še več draženja.

Božanska ubranost
Položaj, ki si ga je izmislil in poimenoval indijski seksolog dr. Prokash Kothari, je primeren za bolj gibčne pare. S štirimi čvrstimi blazinami napravite dva kupa, ki sta za nekaj centimetrov oddaljena drug od drugega. Nato se namestita tako, da sta s hrbtom naslonjena na blazine, obraza pa naj bosta obrnjena drug proti drugemu. Noge naj bodo v udobnem položaju, spolna organa pa združena. Dodatna prednost tega položaja je v tem, da imate štiri proste roke, če stimulacija točk užitka med penetracijo sama zase ne bo dovolj.





Blog je mnenje avtorja in ne izraža stališča uredništva.


Več v Blog

Dnevnik iz Los Angelesa

Dnevnik iz Los Angelesa

petek, 4. avgust 2023 ob 09:25
Dnevnik iz Los Angelesa

Dnevnik iz Los Angelesa

nedelja, 30. julij 2023 ob 10:42