Postanite dober igralec pokra

Ker sam rad igram poker in sem iz začetnika že prestopil v malo naprednejše igralce, je tu nekaj nasvetov, ki so me pripeljali v odlični svet pokra.

igralec, četrtek, 4. oktober 2012 ob 13:49

Prvo kot prvo, za napredovanje iz popolnega začetnika v dobrega igralca pokra, je potrebna praksa, potrpežljivost in pripravljenost za izboljšanje.

Lahko si prenesete online poker sobo, ki vam omogoča, da igrate za navidezni denar. Na internetu jih obstaja veliko.

Naučite se pravil pokra. Na internetu je veliko programov in strani, kjer lahko igrate poker in se pri tem učite ter obenem tudi izveste več o samih pravilih pokra. Poker pravila lahko izveste od prijateljev ali pa kar s spletnim iskanjem, internet je poln nasvetov.

Na spletnih straneh, ki ponujajo poker igre, ustvarite račun ter uporabite svoje brezplačne žetone za igranje. Bodite pozorni na roke, ki zmagujejo najpogosteje in kako pogosto se pojavljajo določene roke.

Ko ste večkrat igrali poker in mislite, da imate dobro razumevanje pravil, ste pripravljeni, da začnete z branjem poker strategije. Na spletu najdete ogromno virov o poker strategiji.

Naslednja faza so igralnice z manjšimi vložki, 2-4€ ali 3-6€ . Te mize so ponavadi lahke za igranje, nasprotniki niso težki in je lažje zmagati. S tem izpopolnjujete vaše znanje in strategijo igranja pokra.

Uporabite znanje in podatke, ki ste jih preučili do sedaj. Resnični igralci z denarjem so veliko boljši od nasprotnikov, s katerimi igrate preko interneta. Če igrate z disciplino, s potrpežljivostjo in inteligenco, boste verjetno zmagali.

Še naprej igrajte. Nadarjeni igralci so pridobili svoje znanje iz na tisoče odigranih poker rok. Če boste še naprej igrali poker z disciplino, se boste neprestano izboljševali.

Preberite nekaj knjig o pokru od izkušenih poker profesionalcev, da poberete nekaj nasvetov in taktike.

Naučite se, kako izračunati možnosti za zmago posamezne roke in te informacije uporabite pri svojem igranju.

Veliko sreče.



Blog je mnenje avtorja in ne izraža stališča uredništva.


Več v Blog

Dnevnik iz Los Angelesa

Dnevnik iz Los Angelesa

petek, 4. avgust 2023 ob 09:25
Dnevnik iz Los Angelesa

Dnevnik iz Los Angelesa

nedelja, 30. julij 2023 ob 10:42