Otvoritev skozi obiskovalčeve oči

Vinotoč v Drakovcih

Janče, nedelja, 14. julij 2013 ob 18:25
Otvoritev skozi obiskovalčeve oči
Dolgo sem čakal, da je bilo na Prlekiji on net objavljeno nekaj tudi o tem dogodku. Da bo morda slika o tem popolnejša, še moj prispevek. Nisem novinar ali kronist, zapišem in slikam le tisto, kar mi je všeč in to rad pokažem tudi drugim. Predstavitev podatkov je naloga drugih, jaz pa v svojem raziskovanju Prlekije, kot "Prlek - pripravnik", ne bom navajal imen in drgih podatkov, ampak le navdušenje nad pristnostjo in domačnostjo prireditve. Radi smo se odzvali vabilu, saj smo delavno družino spoznali že preje, kot tudi njihove izdelke. Tako smo vedeli, da se bo dobro jedlo in pilo. Presenečeni pa smo bili nad videnimi novostmi na "kmetiji" in zelo obširnim in pestrim programom s pisano paleto izvajalcev. Tako ni čudno, da je čas tako hitro minil in v zgodnjem jutru smo se odpravili domov.
Družini želim veliko uspeha in upam,  da se jim bo vloženi trud hitro obrestoval. V teh kriznih časih ni veliko takih, ki se spustijo v uresničitev svojih sanj kljub administrativnim preprekam in velikim vložkom.
Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi