Velenje gosti drugi polfinale Jadranskih iger, kjer bo nastopila tudi ljutomerska ekipa

Ljutomer bo zastopala ekipa Cvenski čehi in dikline, ki je junija zmagala na tekmovanju v Ljutomeru

Prlekija-on.net, petek, 28. avgust 2015 ob 11:24
Ljutomer bo zastopala ekipa Cvenski čehi in dikline

Ljutomer bo zastopala ekipa Cvenski čehi in dikline

Karavana Jadranskih iger nadaljuje pot v Velenje, kjer bo v petek, 28. avgusta, v organizaciji Mestne občine Velenje, Kooperative Alpe Adria in agencije Adria events, potekal drugi slovenski polfinale letošnjih Jadranskih iger. Potekale bodo na Velenjski plaži s pričetkom ob 19.30 uri.

Šest ekip se bo potegovalo za tri vstopnice, ki vodijo v slovenski finale v Koper. Pred nami je odlično tekmovanje ekip, ki prihajajo iz Ljutomera, Slovenskih Konjic, Kamnika, Kopra, Radelj ob Dravi in Velenja. V veliki slovenski finale se bo poleg prvih dveh, uvrstila tudi tretje uvrščena ekipa, zato nas v Velenju čaka še eno vrhunsko tekmovanje, polno športnega adrenalina in zabave. Finale bo 30. avgusta v Kopru, finalno tekmovanje celotne izvedbe Jadranskih iger pa bo 19. septembra v hrvaškem letovišču Biograd na moru.

Organizatorji že nestropno pričakujejo petek in vabijo vse ljudi dobre volje in navijače sodelujočih ekip, da pridejo v Velenje in uživajo v dobri družbi, odličnemu tekmovanju in najboljšem športno-zabavnem spektaklu poletja. Vstop na prireditev je prost.

Ljutomer bo zastopala ekipa Cvenski čehi in dikline, ki je junija zmagala na tekmovanju v Ljutomeru. Za osvežitev spomina, si lahko spodaj ogledate fotografije in video iz ljutomerskega kopališča, ki je takrat gostilo Jadranske igre.


Več v Družabno