Gasilski dom pri Mali Nedelji pod novo streho

Poleg nove strehe na novih prostorih so obnovili tudi streho na starem delu doma

Branko Košti, sreda, 9. september 2015 ob 12:41
Gasilski dom Mala Nedelja z novo streho

Gasilski dom Mala Nedelja z novo streho

Prizadevni gasilci PGD Mala Nedelja so nenehno v akciji. Na srečo ne gre za intervencije na požariščih ali ob  drugih elementarnih nesrečah, kjer brez gasilcev praktično več ne gre. V zadnjem času so vso svojo energijo in razpoložljiva sredstva namenili gradnji dodatnih garaž ob gasilskem domu. Rezultat njihove prizadevnosti je močno viden, saj so z novimi garažami podvojili prostorske kapacitete za svoja vozila in opremo, v mansardi pa pridobili veliko dodatnega prostora za sestanke, izobraževanja in druženje, svoje prostore pa bo pridobilo tudi športno društvo.

V torek, 8. septembra, so zaključili pomembno fazo pri gradnji, saj so prizidek pokrili, sočasno pa obnovili še streho na starem delu doma. Ob svojem trudu ne pozabijo poudariti, da to ni samo njihov uspeh in pridobitev, temveč pridobivajo vsi krajani, kateri so tudi mnogi prispevali finančna sredstva in material, veliko pa so pomagali tudi številni sponzorji - zasebniki in delovne organizacije.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Gospodarstvo