Letos Ormož zbudili z Big Foot Mamo

Dogodek se je zaključil z open-air koncertom, na katerem so nastopili Big Foot Mama, Lačni Franz, Pero Lovšin in Dizopen, publiko pa je že čez dan ogreval DJ

Prlekija-on.net, nedelja, 28. maj 2017 ob 12:071
Zbudi se, Ormož!

Zbudi se, Ormož!

V Ormožu je v soboto, 27. maja, že tretjič potekal dogodek Zbudi se, Ormož! Celotno dogajanje se je letos v celoti odvijalo v Mestni grabi, kjer je že dopoldan potekala krajša otvoritev z godbo iz Središča ob Dravi, nato pa so se pričele izvajati vse aktivnosti, ki so se odvijale skozi celoten dan. Dogodek pripravlja Klub ormoških študentov, ki letos praznuje 25 let delovanja.

V Mestni grabi je čez dan potekal turnir v rokometu na mivki, sejem lokalnih pridelovalcev, ultimate frisbee, plesne in rokodelske delavnice, degustacija v vinski kleti, predstavitev gasilcev, ... Dnevno dogajanje je obiskal tudi predsednik vlade Republike Slovenije, dr. Miro Cerar, ki se je ta dan mudil v Ormožu, saj je bil slavnostni govornik na otvoritveni slovesnosti poligona za usposabljanje gasilcev Podravske regije.

Zvečer pa je bilo na prizorišču še bolj živahno in glasno, saj se je dogodek zaključil z open-air koncertom, na katerem so nastopili Big Foot Mama, Lačni Franz, Pero Lovšin in Dizopen, publiko pa je že čez dan ogreval DJ.

Foto: Matic Munda


Več v Družabno