Teden otroka v vrtcu Stročja vas

V tednu otroka so v vrtcu Stročja vas načrtovali veliko dejavnosti

Prlekija-on.net, torek, 10. oktober 2017 ob 10:041
Teden otroka v vrtcu Stročja vas

Teden otroka v vrtcu Stročja vas

V tednu otroka smo v vrtcu Stročja vas načrtovali veliko dejavnosti. V ponedeljek nam je Nina iz plesne šole Urška pokazala nekaj plesnih korakov. Vzgojiteljice vrtca smo v torek uprizorile dramatizacijo Jabolko, katero so si otroci z zanimanjem ogledali. Na koncu si je nekaj otrok obleklo kostume in po svojih zmožnostih uprizorilo igro vzgojiteljicam in ostalim otrokom. 

V sredo smo ustvarjali v likovnih delavnicah, ki so bile razporejene po hodniku in po igralnicah. Otrokom smo ponudile različne likovne tehnike. Po svojih željah so prehajali od delavnice do delavnice. Četrtkov dopoldan smo namenili trgatvi brajd na igrišču vrtca. Pobrano grozdje smo »sprešali« s stiskalnico, ki nam jo je podarila družina Kleiderman - Kralj. Sok, ki smo ga iztisnili, smo popili na kostanjevem pikniku, ki se je odvijal v popoldanskem času tega dne.

V petek smo izvedli orientacijski pohod po bližnji okolici vrtca. Imeli smo se zelo lepo in ustvarjalno, kljub temu, da ni vedno sijalo sonce, smo z našo dobro voljo in iskrivostjo pripeljali sonce v naš vrtec.

Mateja Robinščak, vrtec Stročja vas


Več v Najmlajši