Kršitelj se po intervenciji ljutomerskih policistov ni pomiril, zato je bil pridržan

Na območju Ljutomera se kršitelj po intervenciji policistov ni pomiril in je s kršitvijo v zasebnem prostoru nadaljeval, zato je bil pridržan na policijski postaji

Prlekija-on.net, četrtek, 18. januar 2018 ob 09:48
Pridržan je bil na policijski postaji

Pridržan je bil na policijski postaji

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali tri kazniva dejanja, dve prometni nesreči, tri kršitve javnega reda in miru ter štiri primere povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so na območju Murske Sobote obravnavali dve kaznivi dejanji goljufije, goljufijo pa so obravnavali tudi policisti v Gornji Radgoni.

V Murski Soboti sta bili obravnavani dve prometni nesreči z materialno škodo. V eni nesreči je zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji prišlo do trčenja treh vozil.

V Murski Soboti in Lendavi so policisti zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja zasegli osebna avtomobila.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Na območju Ljutomera se kršitelj po intervenciji policistov ni pomiril in je s kršitvijo v zasebnem prostoru nadaljeval, zato je bil pridržan na policijski postaji.

Kot smo že poročali, so ljutomerski policisti v sredo v jutranjih urah prijeli tudi osumljenca, ki sta na nedovoljen način čez državno mejo prepeljala 19 tujcev, ki niso izpolnjevali pogojev za vstop v Slovenijo. Tujci so zaprosili za mednarodno zaščito in so bili odpeljani v Azilni dom v Ljubljani, osumljenca pa bosta privedena na sodišče.

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti opravljali na območju PP Gornji Petrovci.


Več v Črna kronika