Noč v vrtcu Stročja vas

V vrtcu so se zbrale vzgojiteljice in otroci, ki so se odločili, da bodo prespali v vrtcu in tako preživeli noč brez staršev

Prlekija-on.net, petek, 19. januar 2018 ob 08:003
Noč v vrtcu Stročja vas

Noč v vrtcu Stročja vas

Končno je prišlo težko pričakovano popoldne, ko smo se v vrtcu zbrale vzgojiteljice in otroci, ki so se odločili, da bodo prespali v vrtcu in tako preživeli noč brez staršev. Da pa bi jim bilo čim bolj zanimivo, smo pripravile delavnice na temo cirkus. Otroci so se razdelili v štiri skupine. V prvi skupini, so se otroci pod vodstvom vzgojiteljice Mateje naličili in preoblekli v klovnovska oblačila.

Druga skupina se je z vzgojiteljico Moniko preoblekla v čarodeje in naučila nekaj čarovniških trikov. Pri vzgojiteljici Janji so otroci pripravljali sceno za cirkus in spekli okusne kokice. Vzgojiteljica Matejka pa je pripravljala točko, kjer bodo nastopili otroci v živalskih kostumih. Ko je bil cirkus pripravljen, so se predstavile vse skupine otrok. Pri cirkuški predstavi sta sodelovali tudi učenki OŠ Stročja vas, ki sta predstavili akrobatsko točko. Učenec Jan, pa nam je prikazal nekaj čarovniških trikov.

Po večerji s toplimi sendviči je sledil ples v pižamah. Nadeli smo si svetleče zapestnice in zaplesali ob zabavni glasbi ter svetlobnih efektih. Ob prebiranju pravljice in utrujeni od vseh dogodivščin so otroci mirno zaspali.

Mateja Robinščak


Več v Najmlajši