Smiley666 kot 1000. registriran uporabnik na portalu prejel nagrado

Obiskali smo 1000. registriranega uporabnika

Srečko Lukovnjak Kramberger, torek, 15. junij 2010 ob 19:509
Dani - Smiley666

Dani - Smiley666

Kot smo obljubili, smo obiskali tisočega registriranega uporabnika portala in mu izročili nagrado »sladki paket Kandit« v katerem je bilo za tri kilograme čokolade, bombonov in piškotov sponzorja Progress. Ob tej priložnosti je dipl. ekonomist Dani iz Beltincev prejel še pisno priznanje in majico Prleških cejtng.
Povedal je, da je v preteklosti večkrat obiskal portal na katerem spremlja dogodke v Prlekiji, kajti tod v Cubru ima rodbino. K registraciji ga je privedlo svetovno prvenstvo v nogometu, kajti tudi sam je želel sodelovati v naši stavnici. Ob vsem tem je bil toliko bolj presenečen, ko je izvedel, da je prejemnik nenapovedane nagrade kot tisoči uporabnik. Sicer je rojen pod srečno zvezdo, kajti je že večkrat bil izžreban kot nagrajenec za potovanja in druge vredne nagrade.

Obljubil je, da bo aktiven soustvarjalec dogodkov na portalu, ker pa smo mu izročili še Prleške cejtnge mu ne bo dolg čas na čakanje zaposlitve. Sladki paket dobrot bo delil z domačimi ob prenosu nogometnih tekem.


Več v Zanimivosti