Ste Prlek in imate vsaj 100 kg? Prlekija vas letos spet potrebuje!

Letos je pogoj le, da ste Prlek, ne glede na to, od kod prihajate, zaželena teža pa je vsaj 100 kg

Prlekija-on.net, ponedeljek, 25. junij 2018 ob 07:54
Lanska ekipa Prlekov

Lanska ekipa Prlekov

Srečanje Prlekov in Prekmurcev je tradicionalna prireditev ob reki Muri, ki vsako tretjo nedeljo v mesecu juliju privabi množico obiskovalcev na oba bregova, ki ju povezuje kroški brod. Rdeča nit dogodka je vlečenje vrvi čez reko Muro.

Z lansko prireditvijo so se organizatorji po dolgem času vrnili k tradiciji - vrv so namreč po dolgem času ponovno vlekli "čistokrvni" Prleki in Prekmurci. In tako bo tudi letos.

Iščejo se kleni Prleki

Rdeča nit prireditve bo vlečenje vrvi čez reko Muro med Prleki in Prekmurci in tudi letos se iščejo močni Prleki za ekipo, ki bo na 24. srečanju Prlekov in Prekmurcev, vlekla vrv na desni strani reke Mure, v Prlekiji. Organizatorji tako zbirajo prijave za "vlačilce" pri vlečenju vrvi čez reko Muro. Pogoj je le, da ste Prlek, ne glede na to, od kod prihajate, zaželena teža pa je vsaj 100 kg. Dobrodošle so tudi informacije, če bi želeli koga predlagati. Z veseljem ga bodo kontaktirali in povprašali za sodelovanje. Prijavite se lahko na spodnji prijavnici ali na info@pgd-vucjavas.si.

Prijavite se lahko tukaj

Za suha grla bodo skrbeli gasilke in gasilci PGD Vučja vas, za jedačo mejsteršef Dani, za zabavo in ples pa so tokrat zadolženi Štajerski fakini. Prireditev bo v nedeljo, 15. juliija, od 16. ure dalje na Kroškem brodu - Vučja vas / Krog.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno