Tokrat na drugi strani fotografskega objektiva

Tokrat vam na drugi strani fotografskega objektiva prikazujemo dolgoletnega dopisnika in sodelavca spletnega medijskega portala Branka Koštija

Prlekija-on.net, sobota, 14. julij 2018 ob 10:17
Branko Košti na kinološkem poligonu

Branko Košti na kinološkem poligonu

O novinarjih in njihovem angažiranju se načeloma bolj malo piše in govori. Povsem razumljivo, saj so prav oni tisti, ki nam poročajo o takih in drugačnih dogodkih. So v službi "ljudstva" in se nahajajo za fotografskim iskalom, torej ne pred objektivom. In sedaj bomo naredili izjemo.

Tokrat vam na drugi strani fotografskega objektiva prikazujemo dolgoletnega dopisnika in sodelavca spletnega medijskega portala Branka Koštija. Ob tem pa tudi javno razkrivamo njegovo konstantno vsako nedeljsko dopoldansko sprostitveno aktivnost z njemu najljubšim štirinožnim prijateljem na lukavskem kinološkem poligonu. Tu intenzivno vadijo AGILITY pod inštruktorskim vodstvom prekaljenega kinologa Zvonka Vučka. Mogoče se, temu pripadniku sedme sile, v bližnji prihodnosti pridružite še tudi vi.

foto, tekst: Rudi StegmüllerKomentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Zanimivosti

Grafit Ribari v Ljutomeru

Izolski Ribari v Ljutomeru pustili svoj »podpis«

nedelja, 15. september 2019 ob 18:50
Polet s toplozračnim balonom

Moj tretji polet z balonom

četrtek, 5. september 2019 ob 19:181