Spletna kozmetična trgovina Salma spreminja svoje ime v Notino

Družba je zastopana v 22 državah Evrope in načrtuje prihod na nove trge pod enotnim imenom

Oglasno sporočilo, četrtek, 20. september 2018 ob 13:471

Priljubljena spletna trgovina kozmetike in parfumerije Salma.si je del evropskega projekta Notino. Družba je zastopana v 22 državah Evrope in načrtuje prihod na nove trge pod enotnim imenom.

Notino je standard kakovostnih storitev in dostave

Notino je blagovna znamka, ki združuje 22 spletnih trgovin s kozmetiko in parfumi. Ženske iz Češke, Slovenije, Madžarske, Nemčije, Avstrije, Poljske, Bolgarije in drugih evropskih držav nakupujejo tukaj vsak dan.

Za priročno in hitro iskanje je spletna stran razdeljena v kategorije: ženski parfumi, moški parfumi, niche parfumi, izdelki za nego telesa in obraza, parfumi za dom in biokozmetika. Ponudba spletnega mesta se stalno posodablja. Trenutno je v katalogu Notino.si na voljo 55000 blagovnih znamk parfumov in kozmetike.

Eden od glavnih delov spletne trgovine je parfumerija. Tukaj boste našli legendarne dišave Hugo Boss, Armani, Bulgari, Lancôme in priljubljene novosti, kot so parfumi Antonio Banderas, Chloé in drugi.

Kaj se bo spremenilo na spletni strani in v trgovini

Ker je Salma.si že od nekdaj del družine Notino, ne bo veliko sprememb. Najprej bo spletna stran dobila nov spletni naslov (Notino.si) in nov elektronski naslov (info@notino.si).

Vse ostalo bo za kupce ostalo nespremenjeno: cene in obseg izdelkov, način plačila in dostava. Ko bo spletno mesto spremenilo svoje ime se vam ni potrebno ponovno registrirati. Vsi uporabniški profili, zgodovina naročil in podatki o registraciji ostanejo nespremenjeni. Kuponi in popusti, prejeti na strani Salma.si, veljajo tudi za Notino.si.

Tudi logistično načelo bo ostalo enako. Stranke ne bodo čakale dlje na naročilo, saj so vsi izdelki na zalogi v skladišču in spletno mesto prikazuje, kaj je na voljo in kaj ne.

Salma.si je spremenila svoje ime, vendar ne spreminja svojih načel. Kakor prej, je glavna naloga spletne trgovine ta, da kozmetični izdelki postanejo dostopni vsem. Katalog izdelkov bo posodobljen z novimi izdelki.



Več v Slovenija