Kako je z erotiko v Prlekiji, bodo premierno predstavili ljutomerski gledališčniki

Komedija Menjajva ženi ljutomerskih gledališčnikov, ki vedno znova navdušujejo svojo publiko

Prlekija-on.net, nedelja, 4. november 2018 ob 17:43
Komedija Menjajva ženi

Komedija Menjajva ženi

Podobno kot vsako leto vsaj dvakrat, ko navdušijo s svojimi gledališkimi predstavami, večinoma komedijami, je Gledališka skupina KD Ivan Kaučič Ljutomer, tudi letos pripravili enkraten izdelek. Spet gre za komedijo, ki bo gotovo navduševala publiko, in sicer je to avtorsko delo srbskega dramatika in scenarista Radeta Vukotića, erotično komedijo: Menjajva ženi, v režiji neutrudnega Srečka Centriha. Gledališka skupina KD Ivan Kaučič Ljutomer bo premiero in ponovitev premiere omenjene komedije izvedlo v torek, 6. oziroma sredo, 7. novembra, obakrat ob 19.30 na odru Doma kulture Ljutomer. In podobno kot vedno, ko gre za premierne in tudi druge predstavitve v Grosmanovem mestu, ko je dvorana vedno polna, je režiser še ene uspešne komedije prepričan, da bo tudi tokrat enako.

Avtor zgodbe je Rade Vukotić, režiser Srečko Centrih, pomočnika pri vajah pa Romana Ivanuša in Milan Prelog. Nastopajo Ljuba Erhatič, Danijela Kutnjak, Srečko Centrih in Samo Tuš.

Zgodba je postavljena v današnji čas in predstavlja dva zakonska para, ki se skozi niz smešnih situacij odločita, da bosta "spremljala moderne trende" in s tem doživela neko novo in nevsakdanjo ljubezensko izkušnjo ter tako izboljšala vsakodnevno monotonost svojega ljubezenskega življenja. Darko (Srečko Centrih) živi čisto povprečno, srečno zakonsko življenje, vse do takrat, ko mu hišni prijatelj Marko (Samo Tuš) ne predlaga, da bi "izboljšal" njegovo ljubezensko življenje s tem, da menjata ženi. Kako na to pristaneta Markova žena Ana (Danijela Kutnjak) in Darkova žena Sonja (Ljuba Erhatič) ter kako na to "nesramno" ponudbo pristane konzervativni Darko..., bomo videli v predstavi, polni smešnih situacij in komičnih zapletov...



Več v Kultura in izobraževanje