Mlad Ptujčan mojstrsko izvedel izziv »odvijanja zamaška«

Rok je mojstrsko opravil z izzivom, saj je zamašek odvil z zadnjim delom vozila Subaru Impreza med nadzorovanim drsenjem

Prlekija-on.net, petek, 19. julij 2019 ob 19:30
Bottle Cap Challenge v rally izvedbi

Bottle Cap Challenge v rally izvedbi

V zadnjih tednih so se na družbenih omrežjih pojavili številni videi, t.i. "Bottle Cap Challenge" iziva, kjer uporabniki na različne načine poskušajo odviti zamašek na plastenki oz. steklenici. Zamaške tako odpirajo z brcami, zamahi, "magijami", ... mlad, 22-letni Ptujčan Rok Vesenjak pa je izziv popeljal na nekoliko višji nivo in zamašek iz plastenke odvil kar s svojim športnim avtomobilom Subaru Impreza.

Rok je tako mojstrsko opravil s tem izzivom, saj je zamašek odvil z zadnjim delom vozila med nadzorovanim drsenjem - "driftom". In kot je zapisal, mu je to uspelo v drugo tisti dan. Njegovo mojstrovino si je medtem na Facebooku ogledalo že preko 1,6 milijona navdušenih ljudi. Njegovo izvedbo si lahko ogledate tudi v videu, v počasni in realni izvedbi, v ostalih videih pa kompilacije, kjer izziv na različne načine izvajajo bolj ali manj znani ljudje.

I did a bottle cap challenge in rally style My youtube channel and full speed clip: https://www.youtube.com/watch?v=FGwqR0olPAw

Objavil/a Rok Vesenjak dne Sreda, 10. julij 2019


Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Zanimivosti

Luna skozi oblake vidna kot obraz

Na večernem nebu se je prikazal obraz

petek, 11. oktober 2019 ob 20:18
Jožica in Bojan sta upravičeno ponosna na svojo jedilno bučo, foto: Ludvik Kramberger

Jožici in Bojanu je zrasla jedilna buča velikanka

torek, 8. oktober 2019 ob 08:27