Prijeli državljana Srbije, ki sta prevažata tujcev

Pri postopku je bilo ugotovljeno, da voznika, državljana Srbije v notranjosti prevažata sedem tujcev, ki so nedovoljeno vstopili v našo državo

Prlekija-on.net, četrtek, 22. avgust 2019 ob 08:05
Policija

Policija

Preteklo sredo so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali pet prometnih nesreč v katerih sta se dve osebi lahko telesno poškodovali, štiri kazniva dejanja in štiri kršitve javnega reda in miru. Pri nedovoljenem vstopu v našo državo so prijeli 21 tujcev in tri primere povoženja divjadi. Na področju kriminalitete so obravnavali dve goljufiji pri posoji denarja, tatvino kolesa in zatajitev telefona.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Na pomurski avtocesti sta bila zaustavljena dva osebna avtomobila. Pri postopku je bilo ugotovljeno, da voznika, državljana Srbije v notranjosti prevažata sedem tujcev, ki so nedovoljeno vstopili v našo državo. Tujci bodo vrnjeni hrvaškim varnostnim organom. Državljana Srbije pa sta bila pridržana in bosta s kazensko ovadbo privedena na sodišče.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali v bližini osnovnih šol na območju PP Ljutomer in Gornji Petrovci.



Več v Črna kronika