Letos drsališče tudi v Gornji Radgoni

Od 13. decembra 2019 do 31. januarja 2020 bo na Trgu svobode pred mladinskim centrom postavljeno zunanje drsališče, v velikosti 200 kvadratnih metrov

Prlekija-on.net, sreda, 4. december 2019 ob 22:53
Drsališča so v zadnjih letih popularna

Drsališča so v zadnjih letih popularna

V zadnjih letih so v prazničnem decembru zelo popularna drsališča. V naši okolici smo najprej lahko na prostem drsali v Murski Soboti, nato se je ta trend razširil tudi na druga mesta, v Ljutomer, Radence, Ormož... letošnjo zimo pa bodo lahko drsali tudi v Gornji Radgoni v središču mesta, na Trgu svobode pred mladinskim centrom in mestno tržnico. Od 13. decembra 2019 do 31. januarja 2020 bo namreč na omenjeni lokacijo postavljeno zunanje drsališče, v velikosti 200 kvadratnih metrov. To bo še dodatno popestrilo praznično zimsko vzdušje v mestu, kjer bo zlasti v decembru veliko dogodkov in prireditev povezanih s praznično idilo. Drsališče bo omogočalo zabavno doživljanje zimskih radosti za vso družino. Kot so sporočili z Zavoda za kulturo, promocijo in turizem Kultprotur, bodo začetnikom na drsališču na razpolago podporni pingvinčki, vsi tisti, ki drsalk doma nimajo, ali so jih že prerasli, pa si jih bodo ob drsališču lahko izposodili. Izven obratovalnega časa pa bo drsališče možno tudi zakupiti za kakšne druge športne aktivnosti, na primer hokej.

Za prijetno vzdušje na drsališču bo poskrbela popoldanska animacija za otroke, glasbena kulisa in ponudba dišečih toplih napitkov ter prigrizkov. Medtem, ko se otroci sproščeno podijo po ledu, lahko njihovi spremljevalci poklepetajo ob toplem čaju ali kuhanem vinu, pečenih kostanjih ali klobasi, se sprehodijo med stojnicami Pravljičnega mesta, ki bo odprto med 16. in 18. decembrom. Vstopnina bo za otroke do šestnajstega leta znašala en evro, za starejše drsalce, od mladine do najstarejših veteranov, pa dva evra. Odprtje mestnega drsališča bo v petek, 13. decembra, ob 17. uri na Trgu svobode, obratovalo pa bo do petka, 31. januarja 2020.

Odpiralni čas novega drsališča bo, ponedeljek - četrtek: 14.00 -19.00, petek: 14.00 -21.00, sobota: 13.00 -21.00 ter nedelja: 13.00 -19.00.

Drsališče v Gornji Radgoni



Več v Družabno