Stand up večer z Vidom Valičem

Kot zadnji v tej sezoni v Ljutomer prihaja Vid Valič

Dejan Razlag, ponedeljek, 17. januar 2011 ob 21:20
Vid Valič

Vid Valič

Spletni portal Prlekija-on.net v sodelovanju z LTO Prlekija Ljutomer, Hotelom Jeruzalem Ljutomer, Mediaart in Vinorejo Kaučič pripravlja zadnji stand up večer Vstani gor Lotmerk v prvi sezoni, ki bo v petek, 21. januarja ob 20.30 uri, v restavraciji hotela Jeruzalem v Ljutomeru, ko bo nastopil Vid Valič.

Vstopnina je simbolična, za otroke je vstop brezplačen. Vstopnice lahko kupite v TIC-u Ljutomer in eno uro pred prireditvijo na prizorišču. Zaradi velikega zanimanja priporočamo rezervacije v Hotelu Jeruzalem, tel.: 02 584 16 60.

Pokrovitelja večera stand up predstave sta Mera Ljutomer in Novak E92 Ljutomer.

Tudi tokrat pestra ponudba cocktailov, pijača dobrodošlice iz kleti VINOrejaKAUČIČ ter glasbeni večer z umetnikom, izvajalcem stare madžarske ljudske glasbe.

Vid Valič, stand up komik

Že nekaj časa je dober prijatelj odrskih desk, nazadnje pa se je komuniciranja z množično publiko naučil na absolventskih izletih, kar mu daje posebno energičen nastop.

Zadnje izpopolnjevanje in šolanje je opravil tam, kjer je stand up doma, v Združenih državah.
Po naravi optimist, hedonist in včasih lenoba, vse v zmernih merah.

Več o stand up sceni, si lahko preberete na spletni strani www.standupsi.com

Oglejte si tudi fotoreportaže iz prvega stand up večera z Martino Ipša, drugega z Ano Marijo Mitić, tretjega z Lucijo Ćirović, četrtega s prleškim Hongapajom, petega z Janezom Usenikom in šestega z Vanči Žorž.


Več v Družabno