Pred vstopom v ZD Ljutomer merjenje telesne temperature, izpolniti boste morali tudi vprašalnik

Za pregled pri osebnem zdravniku, oziroma pediatru se je potrebno naročiti preko telefona. Ob vstopu vas bodo povprašali, kam ste naročeni ter vas napotili na dogovorjeni pregled.

Prlekija-on.net, petek, 15. maj 2020 ob 13:01
ZD Ljutomer

ZD Ljutomer

Iz Zdravstvenega doma so nas obvestili, da se ZD Ljutomer za zdravstvene storitve odpira v ponedeljek, 18. maja. Za pregled pri osebnem zdravniku, oziroma pediatru se je potrebno naročiti preko telefona.

Ob prihodu v Zdravstveni dom vas bodo sprejeli na vstopni točki, kjer boste izpolnili vprašalnik o zdravstvenem stanju, izmerili vam bodo telesno temperaturo in vas povprašali, kam ste naročeni ter vas napotili na dogovorjeni pregled. Zaradi hitrejše obravnave si lahko vprašalnik natisnete in ga že izpolnjenega prinesete s sabo. Le-tega najdete na spletni strani ZD Ljutomer, prilagamo pa ga tudi v priponki tukaj.

Priporočljivo je, da na pregled prihajate z kirurško masko. Zaradi pričakovanega večjega števila obiskov vas naprošajo za potrpežljivost, kolektiv ZD Ljutomer pa se bo potrudil, da boste obravnavani v čim krajšem možnem času. Ob tem vam želijo tudi veliko zdravja.

ZD Ljutomer

ZD Ljutomer se kmalu ponovno odpira




Več v Gospodarstvo