Od ponedeljka naročanje v ZD Ljutomer, kot je bilo pred epidemijo

Za pregled se je še vedno potrebno naročiti preko telefona, ob prihodu pa boste izpolnili vprašalnik o zdravstvenem stanju, izmerili vam bodo tudi telesno temperaturo

Prlekija-on.net, petek, 22. maj 2020 ob 13:26
ZD Ljutomer

ZD Ljutomer

Iz Zdravstvenega doma Ljutomer obveščajo, da se bo v ZD Ljutomer od ponedeljka, 25. maja, telefonsko naročanje v ambulantah vzpostavilo nazaj na čas, ki je bil pred razglasitvijo epidemije. Razpored tega naročanja najdete na spletni strani ZD Ljutomer. Za pregled se je še vedno potrebno naročiti preko telefona.

Ob prihodu v Zdravstveni dom vas bodo sprejeli na vstopni točki, kjer boste izpolnili vprašalnik o zdravstvenem stanju, izmerili vam bodo telesno temperaturo in vas povprašali, kam ste naročeni ter vas napotili na dogovorjeni pregled. Zaradi hitrejše obravnave si lahko vprašalnik natisnete in ga že izpolnjenega prinesete s sabo.

ZD Ljutomer

Pred vstopom v ZD Ljutomer merjenje telesne temperature, izpolniti boste morali tudi vprašalnik


Vse preveze se bodo opravljale pri osebnem zdravniku, urgentna stanja pa se bodo ponovno obravnavala v stavbi Nujne medicinske pomoči.

Priporočljivo je, da na pregled prihajate s kirurško masko. Zaradi pričakovanega večjega števila obiskov vas naprošajo za potrpežljivost, sami pa se bodo potrudili, da boste obravnavani v čim krajšem možnem času.

Celoten kolektiv Zdravstvenega doma Ljutomer vam želi, da ostanete zdravi.



Več v Gospodarstvo