V zahvalo medicinskemu osebju tudi policija s svetlobnimi in zvočnimi signali

Policisti Policijske uprave Maribor bodo podprli zahvalni prelet s svojo prisotnostjo na območju UKC Maribor in SB Ptuj med preletom, z uporabo svetlobnih ter zvočnih signalov na službenih vozilih

Prlekija-on.net, ponedeljek, 1. junij 2020 ob 08:31
Policisti se bodo zahvalili s svetlobnimi in zvočnimi signali

Policisti se bodo zahvalili s svetlobnimi in zvočnimi signali

Danes, 1. junija, se bodo pripadniki Slovenske policije in Slovenske vojske, ob koncu epidemije, simbolično zahvalili medicinskemu osebju za ves njihov trud, vložen v obvladovanje širjenja koronavirusa.

Slovenska vojska bo v zahvali sodelovala z ameriško vojsko, v znak uspešnega sodelovanja RS in ZDA na obrambnem in vojaškem področju. Skupaj bodo z vojaškimi letali preleteli slovenske bolnišnice in nekaj domov za ostarele.

Letala bodo preletela naše kraje

Letala F-16 in pilatusi bodo v zahvalo ob koncu epidemije covid-19 preletela slovenske kraje


Policisti Policijske uprave Maribor bodo podprli zahvalni prelet s svojo prisotnostjo na območju UKC Maribor in SB Ptuj med preletom, z uporabo svetlobnih ter zvočnih signalov na službenih vozilih (če to ne bo motilo dela medicinskega osebja in pacientov) ter z aplavzom.

Prelet letal nad UKC Maribor je predviden ob 13.39, prelet nad SB Ptuj pa ob 13.42.

Nad Ljutomerom in okolico ta letala ne bodo letela, bo pa naše kraje s kolegi piloti preletel znan prekmurski pilot Peter Podlunšek.

Nad našimi kraji bosta leteli dve skupini s po štirimi letali

»Kar ne zmore SV in NATO, zmoremo sami«




Več v Slovenija