Obisk MC Velenje in Centra vesoljskih tehnologij Hermana Potočnika Noordunga

Z družbeno odgovornim trgovskim podjetjem so podpisali pogodbo o konstantnem, dvakrat tedenskem doniranju hrane tik pred potekom roka uporabe.

Prlekija-on.net, sobota, 17. oktober 2020 ob 09:17
Mladinski center Prlekije v Centru vesoljskih tehnologij

Mladinski center Prlekije v Centru vesoljskih tehnologij

Mladinski center Prlekije je bil septembra 2020 soorganizator izleta, ki ga vsako leto organizira MSL po različnih krajih Slovenije. Ogledali so si Center vesoljskih tehnologij Hermana Potočnika Noordunga v Vitanju, kjer trenutno razstavljajo tudi kamen z Lune. Nato so se odpeljali do Velenja, kjer so obiskali Mladinski center Velenje. Ogledali so si mladinski hotel - hostel in prireditveni prostor ter prisluhnili predstavitvi direktorja MC Velenje. Popoldan so izkoristili za obisk »Velenjskega morja« oz. Velenjskega jezera, kjer so imeli čas tudi za sebe. Nekateri so ta čas izkoristili za ležanje na plaži in kopanje, za sprehod ob jezeru ali za samo sproščeno druženje s prijatelji.

Izlet MS Ljutomer

Obiskali so Velenje in okolico


Preživeli so dan poln pozitivnih vtisov in lepih spominov. Kljub spremenjenim razmeram povezanim s Covid 19 se vsi zavedajo, da življenje teče dalje in tudi oni se temu vsakodnevno prilagajajo.

Avtor članka: Elvis Brumen
Avtorica fotografije: Jelka Teljega



Več v Družabno