Prlek imenovan za v.d. direktorja Agencije za kmetijske trge in razvoj podeželja

Mag. Ervin Kosi iz Stare Ceste je diplomirani upravni organizator in magister znanosti Fakultete za državne in evropske študije. Na Agenciji je zaposlen od leta 2004 in odlično pozna delovanje Agencije ter ukrepe skupne kmetijske politike.

Prlekija-on.net, petek, 23. oktober 2020 ob 15:531
Ervin Kosi je postal v.d. direktorja, foto: Agencija za kmetijske trge in razvoj podeželja

Ervin Kosi je postal v.d. direktorja, foto: Agencija za kmetijske trge in razvoj podeželja

Vlada Republike Slovenije je v četrtek razrešila generalnega direktorja Agencije za kmetijske trge in razvoj podeželja mag. Mirana Miheliča in za vršilca dolžnosti generalnega direktorja imenovala mag. Ervina Kosija.

Mag. Miran Mihelič je bil z dnem 23. 10. 2020 imenovan za državnega sekretarja na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, zato je bil z 22. 10. 2020 razrešen s položaja generalnega direktorja Agencije. Vlada je izdala odločbo, s katero je mag. Ervina Kosija z dnem 23. 10. 2020 imenovala za vršilca dolžnosti generalnega direktorja Agencije, in sicer za največ šest mesecev.

Mag. Ervin Kosi je diplomirani upravni organizator in magister znanosti Fakultete za državne in evropske študije. Na Agenciji je zaposlen od leta 2004 in odlično pozna delovanje Agencije ter ukrepe skupne kmetijske politike.

Sprememba vodstva na Agenciji za kmetijske trge in razvoj podeželja Vlada Republike Slovenije je včeraj razrešila...

Objavil/a Agencija RS za kmetijske trge in razvoj podeželja dne Petek, 23. oktober 2020


Več v Gospodarstvo