Poklon domačemu kraju s čudovitim videom

Čudovit košček naše zelene Slovenije, poklon domačemu kraju Jurovskemu Dolu in občini Sveti Jurij v Slovenskih goricah.

Prlekija-on.net, sobota, 24. oktober 2020 ob 18:30
Občina Sveti Jurij v Slovenskih goricah, foto: zajem zaslona

Občina Sveti Jurij v Slovenskih goricah, foto: zajem zaslona

Letos v času korone je v občini Sveti Jurij v Slovenskih goricah nadobudni mladenič in pravi zanesenjak, ko gre za ustvarjanje video vsebin, Toni Konrad prišel na idejo, da bi posnel svoj domači kraj tako, kot ga on vidi in kot bi želel, da ga vidijo vsi, ki ga po svetu sprašujejo, od kod je doma. Lotil se je video projekta z namenom, da ustvari poklon domačemu kraju Jurovskemu Dolu in občini Sveti Jurij v Slovenskih goricah.

Združil je podobno misleče ljudi, priključil Žana Serčiča, ki je spisal glasbo za tale video spot (del glasbenega motiva je sposojen iz Ode gudeku skupine MI2) in ustvaril nekaj, kar nedvomno promovira čudovit košček naše zelene Slovenije.

V videu si lahko ogledate tale povsem nekomercialni izdelek, ki je doživel premiero na FB pred tednom dni.

PREMIERA - PROMOCIJSKI VIDEO ZELENI JURIJ

Letošnje leto nas je prikrajšalo za številne dogodke, druženja in stiske rok…, tudi na lokalni ravni. Zato vas z veseljem vabimo k ogledu Zelenega Jurija – promocijskega posnetka, ki vam bo našo pokrajino in tradicijo približal z nekoliko drugačne perspektive. Zahvala gre vsem, ki ste pri nastajanju posnetka kakorkoli sodelovali, še posebej avtorju posnetka, Toniju Konradu, avtorju glasbe, Egonu Hermanu (MI2) in avtorju priredbe, Žanu Serčiču.

Objavil/a Občina Sveti Jurij v Slovenskih goricah dne Petek, 16. oktober 2020


Več v Zanimivosti