V Mali Nedelji zagorel parkiran avtobus

Policisti so po prvih zbranih obvestilih ugotovili, da je zagorel parkiran avtobus. Začetek požara naj bi bil v zadnjem delu avtobusa.

Prlekija-on.net, torek, 3. november 2020 ob 08:17
Zagorel je avtobus

Zagorel je avtobus

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali pet prometnih nesreč v katerih se je mopedist lahko telesno poškodoval, kaznivo dejanje tatvine, osem kršitev javnega reda in miru, požar ter povoženje divjadi.

Na področju kriminalitete so lendavski policisti obravnavali tatvino goriva na bencinskem servisu.

Javni red in mir je bil kršen sedemkrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Ob 22.06 so bili s centra za obveščanje obveščeni, da v Mali Nedelji gori avtobus. Policisti so po prvih zbranih obvestilih ugotovili, da je zagorel parkiran avtobus. Začetek požara naj bi bil v zadnjem delu avtobusa. Gasilci PGD Mala Nedelja, Precetinci, Radoslavci in Ljutomer so pogasili požar, odklopili akumulator in z vpojnimi sredstvi posuli iztekle tekočine. Požar je skoraj v celoti uničil avtobus. Točen vzrok požara in višina materialne škode bosta znana po opravljenem ogledu, ki bo opravljen danes.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Ljutomer in Gornja Radgona.

Požari na sredstvih cestnega prometa 02.11.2020 22:02 LJUTOMER Ob 22.02 je v naselju Mala Nedelja, občina Ljutomer, na...

Objavil/a PGD Ljutomer dne Ponedeljek, 02. november 2020


Več v Črna kronika