Mladi iz Mladinskega centra Prlekije nudijo pomoč v času epidemije

Nudijo pomoč za spremstvo in dostopnost do zdravnika, za nabavo nujnih življenjskih potrebščin, obisku lekarne in pri dostavi hrane.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 23. november 2020 ob 15:34
Mladi priskočijo na pomoč

Mladi priskočijo na pomoč

Mladi v Mladinskem centru Prlekije si v času epidemije zelo prizadevajo za nudenje pomoči ranljivim skupinam in vsem pomoči potrebnim. Ker so mladi manj ogrožena skupina so se mladi iz Mladinskega centra Prlekije odločili nuditi pomoč drugim, ki so veliko bolj ogroženi. Nudijo pomoč za spremstvo in dostopnost do zdravnika, za nabavo nujnih življenjskih potrebščin, obisku lekarne in pri dostavi hrane.

Osnovnošolcem in srednješolcem nudijo brezplačno učno pomoč pri učenju na daljavo ter pomagajo tudi pri reševanju vseh drugih problemov mladih, ki so nastali zaradi epidemije. Trikrat na teden prejmejo v MCP tudi donacijo viškov hrane od družbeno odgovornega podjetja. To hrano razdelijo ljudem, ki so te pomoči potrebni. V kuhinji Mladinskega centra Prlekije mladi vsak dan pripravljajo tudi tople obroke, ki jih ponudijo vsem prizadetim v času epidemije COVID- 19.

Vsi, ki potrebujejo pomoč iz Mladinskega centra Prlekije lahko pokličejo na telefonski številki: 02 58 48 033 in 031 525 367.
Lahko pa pišejo tudi na e-mail: mcp@siol.net.

Prav tako lahko sporočilo oddajo tisti, ki so pripravljeni komu pomagati.

»POMAGAJ IN OSTANI ZDRAV!«



Več v Kultura in izobraževanje