Ormoške osnovnošolke predstavile idejno zasnovo Ormoška vinska pipa

Projekt Ormoška vinska pipa je idejna zasnova medgeneracijskega prostora druženja z osebno noto Prlekije: vinska vas z vinsko fontano, obogatena s prleško kulinarično ponudbo in obrtnimi izdelki.

Prlekija-on.net, sreda, 17. februar 2021 ob 19:211
Ormoška vinska pipa, foto: zajem zaslona

Ormoška vinska pipa, foto: zajem zaslona

Učenke Osnovne šole Ormož, Žanemari Kaloh, Lana Meško in Luna Iza Pučko, so v sredo preko zoom aplikacije, predstavile idejno zasnovo Ormoška vinska pipa. Projekt je idejna zasnova medgeneracijskega prostora druženja: vinska vas z vinsko fontano, obogatena s prleško kulinarično ponudbo in obrtnimi izdelki.

Učenke so predstavile računalniško animacijo samega projekta, ki je njihovo delo. Z računalniškim programom Sketchup so na zemljišču, ki se nahaja za zgradbo Petrola v Ormožu, načrtovali medgeneracijski prostor z osebno noto Prlekije. To je vinska vas z vinsko fontano z dodano turistično ponudbo. Animacijo si lahko ogledate v priloženem videu.

Učenke ob tem tudi prosijo vse, da izpolnite spletni anketni vprašalnik na tej povezavi. V nagovoru spletnega vprašalnika vas prosijo, da si najprej ogledate animacijo idejne zasnove in šele nato izpolnite vprašalnik, ki vam bo vzel tri minute vašega časa.

Animacija idejne zasnove Ormoška vinska pipa

Hvala vsem, ki ste se udeležili naše predstavitve idejne zasnove Ormoška vinska pipa. Prosili bi vas (tiste, ki ste se udeležili predstavitve in tudi tiste, ki se niste uspeli udeležiti predstavitve), da izpolnite spletni anketni vprašalnik na spodnji povezavi. V nagovoru spletnega vprašalnika vas prosimo, da si najprej ogledate animacijo idejne zasnove (lahko si jo ogledate tudi v tej objavi) in šele nato izpolnite vprašalnik, ki vam bo vzel 3 minute vašega časa. Povezava do spletnega anketnega vprašalnika: https://1ka.arnes.si/ormoskavinskapipa Ekipa Ormoške vinske pipe

Objavil/a Osnovna šola Ormož dne Torek, 16. februar 2021

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Gospodarstvo