Nagradna igra Oliver Dragojević

Sodelujte v nagradni igri in z malo sreče osvojite vstopnico za koncert brezplačno

Prlekija-on.net, četrtek, 5. maj 2011 ob 22:315
Oliver Dragojević

Oliver Dragojević

Portal Prlekija-on.net v sodelovanju z ADP Events prireja nagradno igro, kjer si lahko zagotovite vstopnico za koncert. Pridružite sem nam ob nepozabnem romantičnem dnevu v Murski Soboti, kjer nam bo veliki romantik, dalmatinski zvezdnik Oliver Dragojević skupaj z Dupini prepeval vse svoje največje uspešnice in sicer dne, 27. maja 2011 ob 20 uri v osnovni šoli 1 v Murski Soboti. Tega nepozabnega dogodka nikakor ne smete zamuditi.

Njegov glas, interpretacijo, pesmi in emocije bodo pomnile generacije Hrvatov in sosedov, seveda tudi Slovencev. Oliver Dragojević. Glasbena legenda. The Voice. Glas. Vzdevek, ki se mu odlično prilega. Eden izmed najbolj poznanih pevcev in glasbenikov Hrvaške in okolice. Oliver je bil vedno poseben in drugačen od sovrstnikov. Že kot mali deček je zabaval okolico s svojim glasbenim talentom in petjem. Ta mali deček je zrastel in postal eden izmed najbolj spoštovanih hrvaških glasbenikov z dolgo uspešno glasbeno kariero.

Oliver Dragojević se je rodil 8. decembra 1947 v Splitu, kjer se je tudi izobraževal in dokončal glasbeno šolo. Njegov prvi javni nastop sega v leto 1967, ko je prebil led s pesmijo »Picaferaj«. Nastop je bil dober, to pa je bil hkrati tudi začetek velikega in pomembnega glasbenega sodelovanja – dolgoročnega sodelovanja med Oliverjem in Zdenkom Runjićem. Njegova uspešna kariera je sledila nekaj let kasneje. »Galeb i ja«, »Skalinada«, »Oprosti mi pape« in »Vjeruj u ljubav« so samo nekateri njegovi antologijski hiti festivalov. Njegove najlepše pesmi v očeh oboževalcev pa si sledijo: »Sve bi da za nju«, »Tko sam ja da ti sudim«, »Moj lipi anđele«, »Kad mi dođeš ti«, »Pismo moja«, »Nevera«, »Trag u beskraju«, »Bez tebe«, »Nedostaješ mi ti«, »Cesarica«, »Lipa moja« in še veliko drugih. V devetdesetih je nekoliko opustil dalmatinske ritme in se usmeril v globalne glasbene trende. Oliver Dragojević je posnel mnogo albumov in njegov album »Dvi, tri, rići« je postal platinast z več kot 50.000 kopijami.

Oliver je na srečo že zgodaj spoznal, da si lahko velik in »svetoven« samo če si povsem svoj. Vsekakor sta mu pomagala tudi njegova šarmantnost, duhovitost ter hrapavi glas. Vse te kvalitete je pridno izpopolnil in pretvoril v pravo vrlino »mediteranske komunikacije«, ki zahteva duhovitost, umirjeno verbalno spretnost, obilno dozo sarkazma in ironije ter umetnost uravnoteženosti na samem robu brezna. Kljub vsemu je Oliver Dragojević ostal Dalmatinec netipičnega estradnega kova.
Po tem ko je osvojil domačo publiko, je prišel čas, da je uporabil svoj edinstven stil za zabavo mednarodne publike, ki je pričakovala njegove koncerte z navdušenjem.

Leta 2006 je v znameniti Pariški koncertni dvorani Olympia pričel z uresničevanjem vseh svojih otroških sanj. Sledili so koncerti v najbolj znani koncertni dvorani v Carnegie Hall v New Yorku, v prestižni Konzerthaus na Dunaju ter leta 2010 v slavni Royal Albert Hall v Londonu.

Nagradna igra traja do 23. maja, ko bomo izžrebali nagrajence in podelili 2 vstopnici. Odgovorite na nagradno vprašanje in vstopnica bo morda vaša.

Predprodaja vstopnic:

Murska Sobota: CAFEE PARK, POMARANČA BAR (Kocljeva ul. 9, center), KOMPAS POMURJE, OŠTARIJA KAMENŠNICA, TURISTIČNA AGENCIJA KLAS-BTC, MINI RESTAVRACIJA RAJH
Ljutomer: RESTAVRACIJA MITRA
Beltinci: bar ALLO-ALLO
Križevci: GOSTILNA ZORKO
Radenci: BISTRO PARTIS
G. Radgona: BAR JOY
Ormož: RADIO PRLEK
PETROL, BIG BANG, KOMPAS, WWW.EVENTIM.SI, WWW.VSTOPNICE.COM, WWW.KONCERTI.NET, INFO: 01 420 5000

Pogoji za sodelovanje v nagradni igri:
  • v nagradni igri lahko sodelujejo samo registrirani uporabniki portala,
  • vsak uporabnik lahko sodeluje samo enkrat (1 uporabniško ime, 1 IP naslov),
  • upoštevani bodo samo odgovori, ki bodo poslani preko spodnjega obrazca.
Postopek za sodelovanje v nagradni igri:
  • če še nimate svojega računa, se registrirajte,
  • zgoraj desno pod Prijava se prijavite v sistem,
  • v tem članku odgovorite na vprašanje tako, da v okence vpišete odgovor in kliknete Pošlji.
Pred sodelovanjem v nagradni igri si preberite tudi Pravila uporabe. Za dodatna vprašanja nas lahko kontaktirate.


Več v