Pogrešano osebo tokrat iskali s čolnom na reki Pesnici

Simona je pogrešana že od sredine lanskega decembra. Policisti še vedno izvajajo aktivnosti za izsleditev pogrešane, ki do sedaj še ni bila izsledena.

Prlekija-on.net, četrtek, 4. marec 2021 ob 19:48
Tokrat so gasilci pogrešano iskali s čolnom

Tokrat so gasilci pogrešano iskali s čolnom

Policisti Policijske uprave Maribor še vedno izvajajo aktivnosti za izsleditev pogrešane Simone Meglič, ki je pogrešana že od sredine lanskega decembra. Policisti še vedno izvajajo aktivnosti za izsleditev pogrešane, ki do sedaj še ni bila izsledena.

V četrtek, 4. marca, ob 8.25 so gasilci PGD Ptuj s čolnom na reki Pesnici, občina Trnovska vas, ponovno iskali pogrešano osebo, a je niso našli.

Kot je znano, so pogrešano iskali že več dni v ločenih iskalnih akcijah, a neuspešno. Pogrešano naj bi nazadnje videli ob regionalni cesti Lenart-Ptuj, v Ločiču v občini Trnovska vas, ko je hodila po kolesarsko-sprehajalni poti v smeri proti Ptuju in bila oblečena v dolgo rdečo bundo, črne hlače in obuta v bele športne copate. Iskali so jo že na širšem območju, kjer so jo nazadnje videli, v iskalno akcijo so se vključili gasilci številnih društev, policisti, vodniki reševalnih psov, lovci, domačini... a pogrešane niso našli.

Pogrešana Simona Meglič

Policija še vedno izvaja aktivnosti za izsleditev pogrešane Simone in prosi za pomoč




Več v Črna kronika