Branko Kristl je novi predsednik Kasaškega kluba Ljutomer

Po 29 letih na čelu najuspešnejšega kluba v državi se je s funkcije predsednika poslovil mag. Janez Slavič, člani pa so za novega prvega moža soglasno izbrali dosedanjega predsednika gospodarske komisije Branka Kristla.

Prlekija-on.net, petek, 22. oktober 2021 ob 07:52
Branko Kristl

Branko Kristl

Kasaška zveza Slovenije sporoča, da ima Kasaški klub Ljutomer novega predsednika, saj so člani najstarejšega in največjega slovenskega kasaškega kluba na volilnem občnem zboru izbirali novo vodstvo. Po 29 letih na čelu najuspešnejšega kluba v državi se je s funkcije predsednika poslovil mag. Janez Slavič, člani pa so za novega prvega moža soglasno izbrali dosedanjega predsednika gospodarske komisije Branka Kristla.

Kristl, ki je bil v prejšnjem mandatu podpredsednik Kasaške zveze Slovenije, je sicer dejaven tudi kot rejec, njegov sin Primož pa kot tekmovalec na kasaških dirkah.

Branko je kot gospodar vsa ta leta tudi skrbel za vso okolico hipodroma in park, saj je že preko dvajset let gospodar Kasaškega kluba Ljutomer. V tem obdobju je kot gospodar bil vpet in odločal tudi pri ustvarjanju sedanje podobe hipodroma Ljutomer in ga izgrajeval s svojim delom in vloženim časom. Pri tem mu je delo in skrb za urejen hipodrom bilo na prvem mestu, leta 2019 je tudi za dolgoletno uspešno delo pri razvoju kasaškega športa v občini Ljutomer, prejel plaketo Občine Ljutomer z listino in denarno nagrado.

Sedaj bo za nadaljnji razvoj kluba skrbel v vlogi predsednika.



Več v Gospodarstvo