Voznik trčil v zadnji del priklopnika skupine vozil in na kraju umrl

Voznik tovornega vozila je, zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo, trčil v zadnji del priklopnika skupine vozil, ki je vozil pred njim. Voznik tovornega vozila, 48-letni državljan Romunije, je na kraju prometne nesreče umrl.

Prlekija-on.net, petek, 25. november 2022 ob 06:36
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri prometne nesreče, v katerih je en udeleženec umrl, en pa je bil telesno poškodovan. Poleg tega so obravnavali še štiri kazniva dejanja, sedem kršitev javnega reda in miru ter pet povoženj divjadi.

Ob 21.25 uri so bili obveščeni o prometni nesreči na pomurski avtocesti pred izvozom Vučja vas v smeri Maribora. Voznik tovornega vozila je, zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo, trčil v zadnji del priklopnika skupine vozil, ki je vozil pred njim. Voznik tovornega vozila, 48-letni državljan Romunije, je na kraju prometne nesreče umrl.

S področja kriminalitete je bila obravnavana tatvina električnega kabla, poškodovanje osebnega avtomobila in goljufija. V Murski Soboti je bil odkrit bankovec za 50 evrov, za katerega se sumi, da je ponarejen.

Javni red in mir je bil kršen petkrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnih krajih. Kršitelji so se po intervencijah pomirili.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Gornja Radgona.

Ob 21.28 je na pomurski avtocesti v bližini naselja Vučja...

Objavil/a PGD Murska Sobota dne Četrtek, 24. november 2022


Več v Črna kronika