Na Razkrižju zaigral Pihalni orkester Ljutomer

Tudi na Razkrižju so obeležili 100. obletnico delovanja Pihalnega orkestra Ljutomer, obenem so obeležili še 35. obletnico delovanja razkriškega Turistično narodopisnega društva.

Prlekija-on.net, torek, 10. januar 2023 ob 13:30
Pihalni orkester Ljutomer na Razkrižju

Pihalni orkester Ljutomer na Razkrižju

V petek, 6. januarja, so tudi na Razkrižju obeležili 100. obletnico delovanja Pihalnega orkestra Ljutomer, ki igra pod strokovnim vodstvom dirigenta Boštjana Lašiča, obenem pa obeležili še 35. obletnico delovanja razkriškega Turistično narodopisnega društva.

Na koncertu je zapela članica orkestra Sabina Lašič. Program je povezoval predsednik KD Pihalni orkester Ljutomer, Milan Lebar, zbrane pa je nagovoril tudi župan Občine Razkrižje, Stanko Ivanušič ter godbenikom zaželel še mnogo let uspešnega delovanja.

Po koncertu so članice Turistično narodopisnega društva Razkrižje vse pogostile z razkriškimi mlinci in lastno pridelanim vinom.

Včeraj nastopila s Kulturno društvo Pihalni orkester Ljutomer. Hvala ker lahko skupaj ustvarjamo čudovite koncerte. Eden izmed njih bo tudi, 5. februarja v sklopu 100. obletnice Lotmerške pleh muzike.

Objavil/a Sabina Lašič dne Sobota, 07. januar 2023
100 let Pihalnega orkestra Ljutomer

Pihalni orkester Ljutomer z jubilejnim koncertom obeležil 100 let delovanja




Več v Kultura in izobraževanje