Osumljenec z ostrim predmetom huje poškodoval oškodovanca, nato s kraja peš pobegnil

Oškodovanec je kmalu zatem umrl. Motiv za dejanje do sedaj ni znan. Po do sedaj opravljenem preverjanju policija osumljenega še ni obravnavala za prekrške ali kazniva dejanja z znaki nasilja.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 6. februar 2023 ob 14:22
Policija primer še preiskuje

Policija primer še preiskuje

V nedeljo, 5. februarja v večernem času smo že poročali o sumu kaznivega dejanja zoper življenje in telo na območju centra Murske Sobote, o katerem so bili policisti obveščeni ob 18.30 uri.

Kot je v izjavi povedala predstavnica za odnose z javnostmi, Suzana Rauš, je po do sedaj zbranih obvestilih osumljenec v stanovanjskem bloku z ostrim predmetom huje poškodoval oškodovanca, nato pa s kraja peš pobegnil. Moški doma iz območja UE Murska Sobota, ki je bil huje poškodovan je kmalu zatem zaradi poškodb na kraju umrl. Policisti in kriminalisti so kraj takoj zavarovali in pričeli z izvajanjem prvih nujnih ukrepov za izsleditev storilca. Malo pred 19. uro je bil v Murski Soboti izsleden osumljenec, ki je bil zaradi poškodb odpeljan v bolnišnico, kjer je ostal na zdravljenju. Po prvih podatkih je osumljenec državljan Bosne in Hercegovine, ki začasno biva na območju Republike Slovenije.

Moški je na kraju umrl

V centru mesta prišlo do pretepa, moški je zaradi poškodb na kraju umrl


Opravljen je bil ogled kraja dejanja, katerega sta se udeležila preiskovalna sodnica in državna tožilka. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah. Motiv za dejanje do sedaj ni znan. Po do sedaj opravljenem preverjanju policija osumljenega še ni obravnavala za prekrške ali kazniva dejanja z znaki nasilja.

Ker intenzivna kriminalistična preiskava še poteka bodo več informacij posredovali po vseh zbranih obvestilih.



Več v Črna kronika