V Lotmerk prihaja Frejcejt fest

Člani Prleškega študentskega kluba med 24. 8. 2023 in 26. 8. 2023 organizirajo FREJCEJT FEST - dogodek, katerega glavni namen je omogočiti vsem ljubiteljem športa, kulture, kulinarike in zabave dogajanje, s katerim bodo lahko kakovostno in aktivno preživeli svoj prosti čas.

Prlekija-on.net, petek, 18. avgust 2023 ob 08:45
Frejcejt fest

Frejcejt fest

Člani Prleškega študentskega kluba med 24. 8. 2023 in 26. 8. 2023 organizirajo FREJCEJT FEST - dogodek, katerega glavni namen je omogočiti vsem ljubiteljem športa, kulture, kulinarike in zabave dogajanje, s katerim bodo lahko kakovostno in aktivno preživeli svoj prosti čas.

Frejcejt fest se bo odvijal tri dni. Prvi dan bodo v atriju Mestne hiše potekali tekmovanje v družabnih igrah (Uno, Šnops, Človek ne jezi se in Activity), Pub kviz in Kino pod zvezdami, v okviru katerega se bodo predvajali filmčki dijakov ljutomerske umetniške gimnazije in slovenski celovečerni film Gremo mi po svoje. Prijave za družabne igre in pubkviz sprejemajo preko spletnega obrazca.)

Naslednji dan se boste lahko nasmejali na Standupu Štajerska naveza z Martino Ipšo in Matjaž Javšnik, temu pa bo sledil še akustični koncert, na katerem nas bosta zabavala Katarina Šebök in David Kreslin, ki zagotavljata, da se v njunem repertoarju najde komad skoraj za vsakogar.

V okviru Frejcejt festa bo izveden tudi že tradicionalni ŠPOR(t)HET, ki se bi odvijal v soboto,  26. 8. 2023. V sklopu tega se bodo zvrstili številni turnirji, in sicer bo na Glavnem trgu potekal v košarki, na Letnem kopališču Ljutomer odbojka na mivki in beerpong in na Tenis igrišču Ljutomer turnir v tenisu. Pri tem prleški študenti tesno sodelujejo s Košarkarskim klubom Ljutomer, s katerim bodo tudi letos izpeljali Basket na placi, s Tenis klubom Ljutomer, ki bo pomagal izvesti turnir v tenisu in Športno zvezo Ljutomer, ki pomaga pri izvedbi vseh turnirjev (prijave sprejemajo preko spletnega obrazca). Poskrbljeno pa bo tudi za osvežite na Letnem kopališču Ljutomer, kjer je Občina Ljutomer tudi letos, na dan dogodka, omogočila brezplačno kopanje za vse obiskovalce.

Zraven zanimivega športnega dogajanja pa se bo v popoldanskih urah odvijalo tudi pestro kulinarično dogajanje. Na Glavnem trgu se boste tako lahko posladkali s Koru sladoledom, se okrepčali z okusnimi napolitanskimi picami Trta grila in z zdravim obrokom Corralejo bowlsa. Obiskala pa nas bo tudi Brina Robinik Kobal (Brinavkuhni), mlada ambiciozna kuharica, ki jo poznamo iz znanega slovenskega kuharskega šova Masterchef in ki bo za nas pripravljala utrgan burger.

Pestro dnevno dogajanje se bo zaključilo z večernim koncertom, na katerem bodo nastopili DJ Tomy Vertigo, Koala Voice in Zmelkoow. Vstopnice so že v prodaji v London by Gaš.

V primeru dežja se četrtkovo dogajanje seli v Mladinsko kulturni center Ljutomer, petkovo v Dom kulture Ljutomer, sobotni večerni koncert pa se bo v vsakem vremenu odvijal na Letnem kopališču Ljutomer, kjer bo postavljen šotor.

Povezave do dogodkov:
- Četrtek
- Petek
- Sobota




Več v Družabno