Izjemen koncert skupine Kvatropirci in klape Šufit, kjer so zbrali sredstva za družino iz Sp. Krapja

V Miklavžu pri Ormožu so zbirali denar za družino iz Spodnjega Krapja, ki ji je poplava ob letošnjem neurju uničila vso pohištvo ter druge stvari in so nabrali 900 evrov.

Ivan Trunk, četrtek, 24. avgust 2023 ob 08:29
Koncert pod orehi

Koncert pod orehi

Prostovoljno gasilsko društvo Miklavž pri Ormožu je v petek, 18. avgusta, priredilo izjemen in čustven koncert poimenovan "Koncert pod orehi". Ta koncert je bil na prostem v centru Miklavža pri Ormožu in je bil zelo dobro obiskan, saj ga je obiskalo okrog 700 obiskovalcev vseh starosti.

Koncert pod orehi so miklavški gasilci priredili namesto klasične veselice in bodo z njim nadaljevali tudi v naslednjih letih, ker je bil zelo dobro obiskan in je po njem bilo veliko zanimanje. Tudi v prihodnjih letih bodo nadaljevali z nastopi slovenskih in hrvaških klap in bi naj bil približno takega časa kot letos.

Na letošnjem koncertu so nastopili nam dobro poznani in povsod zaželeni Kvatropirci in zelo priljubljena klapa Šufit iz Splita. Na koncertu so zbirali denar za družino iz Spodnjega Krapja, ki ji je poplava ob letošnjem neurju uničila vso pohištvo ter druge stvari in so nabrali 900 evrov.




Več v Družabno

Postavljanje mlaja v Orehovcih

V Orehovcih so postavili mlaj

nedelja, 28. april 2024 ob 09:15
Prljavo kazalište

Kdo bo letos zbudil Ormož?

petek, 26. april 2024 ob 14:46