MOPED Tur de Mur s 17. udeleženci

Zbran denar se bo podaril eni izmed družin v krajevni skupnosti Cven, ki so jih prizadele nedavne poplave.

Sara Vinkovič, nedelja, 3. september 2023 ob 13:49
MOPED Tur de Mur 2023

MOPED Tur de Mur 2023

Prvo soboto v septembru so si mopedisti rezervirali za vožnjo in se udeležili MOPED Tur de Mur 2023. Tako se je na Cvenu pred Zadružnim domom zbralo 15 mopedistov s svojimi mopedi, v Veržeju sta se pridružila še dva. Uspešno pot jim je prišel zaželet tudi podžupan Občine Ljutomer, Janko Špindler, ki je obudil spomine, kako so se nekoč kot najstniki podili z mopedi, prihodnje leto pa se želi tudi sam udeležiti Tur de Mur-a.

Predsednica KS Cven, Sara Vinkovič se je vsem zahvalila za udeležbo in vsem, ki so kakorkoli priskočili na pomoč pri organizaciji. Glavni organizatorji pa so Andrej Cimerman, Darko Kocet, Iztok Pihlar in Darko Rudolf. Cvetka Vuk in Melita Lihtenvalner sta poskrbeli za posladek med potjo, Peter Petek pa za okrepčilo pred startom.

Prav tako se zahvaljujejo za topel sprejem in pogostitev na postojankah: Bar Narcisa v Veržeju, Otok ljubezni v Ižakovcih, Oštarija Kuhar-Kovač pri brodu v Melincih, še posebej pa Tinekov brod na Gornji Bistrici in gostilna Gezove jame, saj vedno z veseljem priskočijo na pomoč ob takšnih in drugačnih dogodkih.

Velik hvala pa tudi prav vsem, ki so darovali prostovoljni prispevek. Zbran denar (300 evrov) se bo podaril eni izmed družin v krajevni skupnosti Cven, ki so jih prizadele nedavne poplave. Hvala!

Začetki Tur de Mur segajo v leto 2015 na Moti, organiziran je bil tudi naslednje leto. Tako, da lahko rečemo da je letošnji Tur de Mur tretji. Organizatorji pa že vabijo vse (bodoče) lastnike mopedov, da se pridružijo na naslednjem MOPED Tur de Mur 2024, ki bo v soboto, 7. 9. 2024, torej vsako leto prvo soboto v septembru.




Več v Družabno

Postavljanje mlaja v Orehovcih

V Orehovcih so postavili mlaj

nedelja, 28. april 2024 ob 09:15
Prljavo kazalište

Kdo bo letos zbudil Ormož?

petek, 26. april 2024 ob 14:46