2. Zobl žur, tokrat v še bolj nori izvedbi!

Zobl žur v Ljutomeru bo v soboto, 10.3.2012 ob 21.00 uri v diskoteki OXYGEN

Prlekija-on.net, nedelja, 26. februar 2012 ob 18:369
Zobl žur 2011

Zobl žur 2011

Po lanskem uspešnem 1. Zobl žuru v Ljutomeru, vam Prleški študentski klub pripravlja 2. ZOBL ŽUR, tokrat v še bolj nori izvedbi! Dobimo se v soboto, 10.3.2012 ob 21.00 uri v diskoteki OXYGEN, da skupaj z nami zažurate pozno v noč!

Pred pričetkom večernega programa, se dobimo ob 18.30 uri na degustaciji domačega vina v prostorih kluba PŠK (Prešernova 5, Ljutomer).

Ker bosta tudi letos odprta oba dela Oxygena, je v obeh pripravljeno pestro dogajanje. V »starem« delu diskoteke nas bo zabavala skupina MAMBO KINGS, v »novem« delu pa Mike Vale, Matt The House Fox in DJ TK. Manjkalo ne bo niti domačega »zobla« in »lüka«, pripravljamo pa tudi akcijske cene pijač. Poskrbljeno je tudi za vroče go-go plesalke, kot obiskovalec pa boste z malo sreče lahko prišli še do lepih nagrad. Dogajanje bomo popestrili še s svetlečimi darili, tako kot že tradicionalno na Zobl žurih pa bo spet potekalo tekmovanje za naj PRLEKA in naj PRLEČKO.

Kako je bilo lani?
Zobl, zobl pa lük v Lotmerki!
Zobl, zobl pa lük v Lotmerki!

Vstopnina za nečlane bo 3 €, za člane PŠK-ja pa 2 €. (Kako se včlaniti in kaj s tem pridobite, si oglejte tukaj)

Na Zobl žur vabimo vse generacije, da pa res pripravljamo noro dogajanje, smo se letos potrudili že za pred dogajanjem in vam predstavljamo vabilo še v video obliki.

Vas zanima kako pridemo do zobla pa lüka, ki vam ga strežemo na Zobl žurih?, potem poglejte video.



Naj se širi Prleška kultura!
Vaš PŠK
http://www.klub-psk.si


Več v Družabno