Na likovni koloniji ustvarjalo 23 otrok

Sodelovalo je 12 vrtcev iz občin upravne enote Ljutomer, Beltinec in Ormoža

Marija Pušenjak, Vrtec Ljutomer, četrtek, 14. junij 2012 ob 16:25
Likovna kolonija Gresovščak 2012

Likovna kolonija Gresovščak 2012

Na Turistični kmetiji Belec v Železnih dverih je bila dne 12.6.2012 izvedena 14. Likovna kolonija GRESOVŠČAK 2012, v organizaciji Vrtca Ljutomer. Sodelovalo je 12 vrtcev iz občin upravne enote Ljutomer, Beltincev in Ormoža.

23 otrok je pod mentorstvom vzgojiteljic ustvarjalo v prekrasnem naravnem okolju ljutomersko-ormoških goric. Otroci in odrasli so se med seboj družili, odrasli pa so izmenjali strokovne izkušnje pri izvajanju likovnih dejavnosti. Ob koncu likovne kolonije je svojo strokovno oceno podal mag. Vlado Potočnik, akademski slikar iz Ljutomera. Nad likovnimi izdelki je bil navdušen in ponovno je poudaril, kako dobri opazovalci okolice so otroci in kako bogat je njihov likovni izraz ob primernem okolju in spodbudi odraslih.

Vse udeležence sta podzravila Marija Pušenjak, ravnateljica Vrtca Ljutomer in direktor občinske uprave Občine Ljutomer Tomislav Zrinski.

Sklenili smo, da se vidimo na 15. likovni koloniji prihodnje leto.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Najmlajši