Prlekija-on.net v desetem letu delovanja

V devetem letu je spletno stran obiskalo 1.1 milijona obiskovalcev

Prlekija-on.net, nedelja, 4. januar 2015 ob 18:42
Tako je spletna stran izgledala leta 2005

Tako je spletna stran izgledala leta 2005

Leto je spet naokoli, portal Prlekija-on.net pa je z letom 2015 vstopil v deseto leto delovanja. Domena prlekija-on.net je namreč bila registrirana 14. decembra 2005, prva vsebina je bila na portal vpisana 20. decembra istega leta, za uradni začetek pa šteje 1. januar 2006.

Portal je svojo pot na spletu pričel kot osebna spletna stran z mnogimi koristnimi informacijami o Prlekiji ter z aktivnim forumom, blogom ter ostalimi komunikacjskimi možnostmi med Prleki in ostalimi, ki jih Prlekija zanima. Danes je Prlekija-on.net neodvisni medij, ki je financiran iz lastnih finančnih virov, prisoten pa je na večini lokalnih ter tudi regionalnih dogodkih od koder poroča o dogajanju v sliki, besedi in v videu.

V devetem letu je spletno stran obiskalo 1.1 milijona obiskovalcev. Pred kratkim je bil portal povsem prenovljen in je prilagojen tudi tablicam in mobilnim telefonom. Portal ima svojo Facebook stran, ki trenutno šteje preko 10.500 uporabnikov, prisotni pa smo tudi na Twitter-ju, G+ in YouTube-u, kjer najdete preko 660 zanimivih video posnetkov. Skupno število ogledov videoposnetkov bo na našem YouTube kanalu kmalu preseglo številko milijon.

Ob tem se v uredništvu zahvaljujemo vsem uporabnikom, ki obiskujete našo spletno stran. Če vas zanima sodelovanje, vedno iščemo tudi nove sodelavce. Več si lahko preberete tukaj.

Spremljajte nas tudi v tem jubilejnem desetem letu.


Več v Portal

Nekaj izdelkov, ki jih najdete v spletni trgovini

30% popust na vse izdelke v spletni trgovini

sobota, 30. september 2023 ob 19:32
Prleške majice

Na voljo še zadnjih 35 prleških majic

ponedeljek, 4. september 2023 ob 14:39