Veržej povedel, a na koncu ostal praznih rok

V 14. krogu 2. SNL je bil na vrsti štajerski derbi med ekipama Drava Ptuj in Farmtech Veržej. Tekma je bila odigrana v soboto, 5. novembra na Ptuju.

nedelja, 6. november 2016 ob 16:48

Prvi Festival vin Osrednjih Slovenskih goric

V petek, 4. novembra se je v Frančiškanskem samostanu v Občini Sveta Trojica zgodil prvi Festival vin Osrednjih Slovenskih goric.

nedelja, 6. november 2016 ob 13:08

V diskoteki Oxygen žurali na zabavi PRVA Največja

V soboto, 5. novembra, je v Ljutomeru v diskoteki Oxygen, ponovno potekala zabava PRVA Največja, kjer se je mladina zabavala tudi ob umetnem snegu.

nedelja, 6. november 2016 ob 12:36

Društvo Komenda Hierusalem vabi na dobrodelni koncert za Žana

Žan Petek je 16-letni fant, njegovo življenje in življenje njegove družine pa je že od rojstva zaznamovano s cerebralno paralizo. Zanj skrbijo mama Martina, oče Boštjan, sestra Eva in po svojih močeh občasno tudi babica.

nedelja, 6. november 2016 ob 12:01

Igralci ekipe TOP-GUN še vedno neporaženi v Champions ligi

V Podčetrtku se je 21. in 22. oktobra odvijal Evropski EDU rang turnir v pikadu. To je za evropskim prvenstvom drugo največje tekmovanje v Evropi. Organizirala ga je Pikado Zveza Slovenije s pomočjo ŠD Strelec Grlava.

nedelja, 6. november 2016 ob 10:28

Trinajstič so raztegnili meh

Ob začetku letošnjih "Martinovih slovesnosti", ko se mošt tudi uradno spremeni v vino, je v gostišču Šenekar v Spodnjih Ivanjcih, v organizaciji domačega kulturno-športnega društva, potekalo 13. srečanje harmonikarjev, ki se ga je udeležilo 13 harmonikarjev in skupin. Na srečanja, ki je pred trinajstimi leti bilo prvič organizirano na pobudo Silve Šenekar in Roberta Majeriča, se je vsak harmonikar ali skupina predstavil s po dvema skladbama. Na prireditvi, katero je v zabavnem in ...

nedelja, 6. november 2016 ob 09:50

Hotel Grozd ima novega lastnika

Hotel Grozd, ki v Mali Nedelji stoji od leta 2009, se je prodajal v stečajnem postopku podjetja HGT Damor, ki je šlo v stečaj leta 2011. V oktobru je potekalo nezavezujoče zbiranje ponudb za hotel, svojo ponudbo pa je oddalo sedem interesentov, ki so neposrednih pogajanjih s stečajnim upraviteljem lahko zvišali svojo ponudbo za najmanjši znesek 10 tisoč evrov. Najvišjo ponujeno ceno interesentov za nakup, ki je znašala 560 tisoč evrov, je kot edini izmed interesentov zvišalo podjetje ...

sobota, 5. november 2016 ob 20:11

Šicova noč se iz dvorane ŠIC seli na Glavni trg v šotor Martinovanja

Organizator Šicove noči, ki bo v soboto, 12. novembra, se je odločil, da bo prireditev organiziral na Glavnem trgu v Ljutomeru v šotoru in ne v dvorani ŠIC Ljutomer, kot je bilo prvotno predvideno.

sobota, 5. november 2016 ob 19:29

KMN ŠIC Bar Tomaž in KMN Oplast sta se razšla z neodločenim rezultatom

V petek, 4. novembra. je bil v telovadnici OŠ Ivana Cankarja v Ljutomeru, odigran 5. krog nogometne tekme med domačini KMN ŠIC Bar Tomaž in gosti KMN Oplast iz Kobarida, ki nastopajo v 1. SFL.

sobota, 5. november 2016 ob 18:23

Štajerski »PUBECI« so s svojimi mladimi vini osvojili še Ljubljano

V slovenski prestolnici, v salonu Audi, Porsche Verovškova,se je v petek odvijal 1. Salon štajerskih mladih vin v Ljubljani, kjer so sepredstavili štajerski vinarji s svojimi mladimi vini, »PUBECI«.Letos projekt »PUBEC - Štajersko mlado vino« pod skupno blagovnoznamko združuje že 36 vinarjev, z namenom povečevanjaprepoznavnosti štajerskega mladega vina na slovenskem in tudi tujemtrgu. Že 1. Salon štajerskih mladih vin v Ljubljani jeorganizatorje pozitivno presenetil ...

sobota, 5. november 2016 ob 18:00