Strici iz ozadja zaigrali v Baru Klub PŠK

Ta konec tedna je v Baru Klub PŠK potekal Hawaii & tropic weekend, kjer so v soboto za surferske vibracije in glasbene akrobacije poskrbeli Strici iz ozadja.

nedelja, 25. september 2016 ob 20:03

Dalmatinska klapa Solaris na Petanjcih

Naspletnih straneh »Prlekije« smo poročali o nastopu pevcev dalmatinske klapeAenona v Radencih, na desnem bregu reke Mure. A ker so gostovanja dalmatinskihklap, tudi po Pomurju, že neke vrste stalnica, naj tokrat omenimo nastop klapeSolaris iz Šibenika na levem bregu reke Mure, na Petanjcih. Zgodilo se je to vsoboto, 24. septembra zvečer, v gostišču »Bar M-Power - baza Petanjci« na Petanjcih,v Občini Tišina.

nedelja, 25. september 2016 ob 14:05

Pevci iz Hrastnika na obisku pri Večerni zarji

Kotmešani pevski zbor stanovalk in stanovalcev deluje v DOSOR-ju, Domu starejšihobčanov Radenci, prijateljska skupina starejših za samopomoč Večerna zarja, kijo vodita dipl. med. sestra SuzanaDivjak in gospodinja Mojca Kumlanc.Slednja je navezala stik s pevci iz Zasavja in tako so se v petek, 23.septembra popoldne, v DOSOR-ju oglasili člani Moškega pevskega zbora Svoboda izHrastnika.

nedelja, 25. september 2016 ob 14:00

Marija Romarica iz Fatime v Ljutomeru

Župnija Ljutomer je bila v soboto 17. septembra, deležna posebnih milostnih trenutkov ob podobi Fatimske Matere Božje. Na ta obisk so se pripravili tudi s tri-dnevnico, ki je potekala pri večernih svetih mašah v župnijski cerkvi.

nedelja, 25. september 2016 ob 13:42

Sara Vrbančič in Miha Rudolf slavila na turnirju juda v Oplotnici

Na uradnem turnirju Judo zveze Slovenije za starostno skupino starejših deklic in starejših dečkov so na Pokalu Oplotnice, v soboto, 24. septembra, nastopili judoisti iz treh držav (Avstrije, Hrvaške in Slovenije).

nedelja, 25. september 2016 ob 11:58

V trčenju na avtocesti ena oseba umrla

V nedeljo, 25. septembra, malo pred 6. uro, je prišlo do prometne nesreče na avtocesti A1 Ljubljana - Šentilj, med priključkoma Rogoza in Maribor Center (Ptujska cesta). V prometni nesreči sta bili udeleženi dve osebni vozili.

nedelja, 25. september 2016 ob 11:20

Na sejmu SOBRA 2016 je svoje delo in opremo predstavila tudi Slovenska policija

Slovenska policija je na sejmu SOBRA 2016 v hali A in na zunanji ploščadi predstavila splošne policijske naloge, varnost cestnega prometa, varovanje državne meje, delo kriminalistične policije in policijske forenzike, posebno policijsko enoto, službene konje in pse, varovanje oseb, delo policije na vodi in delo letalske policijske enote, nekaj prostora je bilo namenjenega zgodovini policije. Poseben kotiček, katerega so imenovali "Policija za otroke", je bil namenjen najmlajšim.

nedelja, 25. september 2016 ob 10:43

Tomaž Šic bar senzacionalno slavil v Sevnici

Po več kot desetletnem premoru so se igralci Tomaža uvrstili v prvo slovensko futsal ligo. V tej sezoni bodo pod imenom Tomaž Šic bar domače tekme igrali v Ljutomeru. Prvenstvo se je pričelo minuli petek, ekipa Tomaž Šic bar pa je gostovala v Sevnici in presenetljivo visoko zmagala s 7:2 (5:1). Pod vodstvom trenerjev Mateja Gajserja in Marjana Magdiča so se zmage v uvodnem krogu veselili: Vrbnjak, Magdič, Školiber, Miklašič, Goričan, Vočanec, Gašparič, Budja, Kociper, Prijol, Ro ...

nedelja, 25. september 2016 ob 09:391

Mladina v Ljutomeru žurala na premieri PRVA Največja

V soboto, 24. septembra, je v Ljutomeru v diskoteki Oxygen, premierno potekala zabava PRVA Največja, ki je zabava za vse mlade, željne zabave in novih dogodiščin, ki se širi po celotni Sloveniji.

nedelja, 25. september 2016 ob 09:01

V Cezanjevcih bala sena padla na 60-letno žensko, ki je nato v bolnišnici umrla

V soboto, 24. septembra, ob 17.48 uri, je UKC Murska Sobota bil obveščen, da je v Cezanjevcih večja bala sena padla na žensko in jo poškodovala. Ugotovljeno je bilo, da je 34-letni moški na podstrešju gospodarskega poslopja valil okroglo balo sena do odprtine, da jo spusti etažo nižje.

nedelja, 25. september 2016 ob 08:12