Tanja Žagar razvnela vaško jedro v Križevcih pri Ljutomeru

Tanja Žagar, popularna slovenska pevka, je v petek, 9. septembra, v sklopu prireditev 18. občinskega praznika Občine Križevci zabavala številno publiko.

sobota, 10. september 2016 ob 09:18

Na gradbišču v Subotici v delovni nesreči umrl 38-letnik iz Ljutomera

Na gradbišču podjetja "Patent co" v naselju Mišićevo v bližini Subotice v Srbiji, je v četrtek v delovni nesreči umrl 38-letni delavec S.P. iz Ljutomera, je v petek sporočilo Ministrstvo za delo v Srbiji.

petek, 9. september 2016 ob 22:25

V Cezanjevcih padel kolesar

V petek, 9. septembra, okoli 19. ure, je v Cezanjevcih padel kolesar in se poškodoval. Oskrbeli so ga reševalci ZD Ljutomer in ga prepeljali v SB Murska Sobota.

petek, 9. september 2016 ob 20:10

Članice Društva poslovnih žensk Slovenije v Gornji Radgoni

Kar prijetno, veselo in zanimivo je bilo v kleteh, degustacijski dvorani ter Domu penine družbe Radgonske gorice v starem delu Gornje Radgone, ko so se tam kjer že več kot 160 let proizvajajo penino po klasični metodi, srečale članice Društva poslovnih žensk Slovenije – FAM (Association of Female Managers). Na srečanju, ki sta ga Društvu poslovnih žensk FAM, pomagali organizirati Radgonske gorice d.d., in OVEN-Elektro Maribor, d.o.o., je prisotnih nekaj več kot 40 članic, najprej ...

petek, 9. september 2016 ob 19:59

V ekipi Peter Podlunšek Racing pretreseni ob izgubi sotekmovalca in prijatelja

Iz ekipe Peter Podlunšek Racing so se oglasili z žalostno novico - "včeraj zvečer je naš prijatelj, sotekmovalec, velik športnik in vzornik Hannes Arch izgubil življenje v helikopterski nesreči na avstrijskem Koroškem", so ob tem zapisali.

petek, 9. september 2016 ob 13:33

Milan Brglez na obisku v Prlekiji

V petek, 9. septembra, se v Prlekiji, natančneje v občinah Ljutomer in Križevci, mudi predsednik Državnega zbora Republike Slovenije, dr. Milan Brglez. V občini Križevci praznujejo svoj 18. občinski praznik, kjer je danes na slavnostni občinski seji Brglez tudi slavnostni govornik, ob tem pa bo obisk izkoristil za ogled več podjetij in ustanov ter se srečal s številnimi posamezniki in društvi v omenjenih občinah.

petek, 9. september 2016 ob 12:52

Z osebnim vozilom se je zaletel v hišo

V petek, 9. septembra, okoli 7.40, se je v Podgradu v občini Gornja Radgona voznik osebnega vozila z mariborskimi registrskimi številkami zaletel v hišo. Pri nesreči so posredovali gasilci PGD Gornja Radgona, ponesrečenca pa so oskrbeli reševalci NMP ZD Gornja Radgona.

petek, 9. september 2016 ob 08:49

»Zagorelo« je v domu starejših

Poleg za prijetno in udobno bivanje, dobro in zdravo prehrano, različne animacije in udejstvovanja svojih stanovalcev oz. varovancev, v Domu starejših občanov Gornja Radgona, skrbijo tudi za varnost ljudi, ki tam živijo. In zato občasno preverijo tudi, kako je v domu, ki je vseskozi 100-odstotno zaseden z okoli 150 stanovalci, s požarno varnostjo. Tako je tudi ob izteku letošnjega koledarskega poletja v domu "zagorelo". K sreči pa je šlo samo za vajo, a kljub temu so hitro posredovali gasilci ...

petek, 9. september 2016 ob 08:27

Pa smo le dočakali prvo varnostno pridobitev

Po nekaj letih opozarjanj in pozivov, smo le dočakali da bomo končno tudi v naši krajevni skupnosti Šalinci, Krištanci, Grlava dobili urejena in prepotrebna šolska avtobusna postajališča. Že res, da se pri tem še danes zapleta in ne stojijo še vsa, a se vsaj dogaja. Pozabljeno je, da se je v Šalincih pred kapelico razkopalo in napačno zabetoniralo temelje ravno v tednu pred praznikom in mašo tudi ob obletnici izgradnje kapele z lastnimi sredstvi krajanov. Napako so površni izvajalci ...

petek, 9. september 2016 ob 07:551

Prosto delovno mesto: Manipulant na skladišču gotovih izdelkov (m/ž)

Smo del uspešne mednarodne skupine WIENERBERGER d.d., ki je vodilni proizvajalec opečnih izdelkov namenjenih za gradnjo v Evropi. Odlikuje nas stalen razvoj. K sodelovanju vabimo sposobnega, kreativnega in samostojnega sodelavca(ko).

četrtek, 8. september 2016 ob 20:39