Veržej ostaja na vrhu lestvice

V 10. krogu 3. SNL - vzhod, je Farmtech Veržej doma gostil ekipo Aha Emmi Bistrica ter zmagal z rezultatom 2:1. Prvi polčas se je končal brez zadetkov, v drugem pa sta zadela Matej in David Vinkovič za Veržej ter Gregor Iršič za Bistrico. Z zmago Veržej ostaja na prvem mestu lestvice.

nedelja, 28. oktober 2012 ob 10:08

Napovedi so se uresničile - zapadel prvi sneg

Vremenske napovedi so se tokrat uresničile, v nedeljo, 28. oktobra, je zapadel prvi sneg v tej sezoni. Po obilnem dežju se je dež spremenil v sneg in pobelil naravo. Lep pogled skozi okno, a manj prijetno je bilo zjutraj zunaj.

nedelja, 28. oktober 2012 ob 09:571

Mladi Prleki v Ljubljani predlagali rešitve

Na seji koordinacije lokalnih mladinskih svetov, ki jo je v Ljubljani nedavno sklical Mladinski svet Slovenije, je stališče ob nameravani ukinitvi sofinanciranja lokalnih mladinskih svetov s strani resornega državnega ministrstva oziroma urada, ljutomerski predstavnik Črt Šterman spregovoril:

sobota, 27. oktober 2012 ob 19:17

Prvi dan Festivala folklornih skupin Prlekije

Babinci, izrazito ravninska vas v neposredni bližini Ljutomera, je ta konec tedna kulturno središče Prlekije. V šotoru ob novozgrajenem vaškem domu, ki so ga s složnim delom krajani uspeli zgraditi v rekordnem času, se namreč v soboto, 27. in v nedeljo, 28. oktobra, odvija Prvi festival folklornih ...

sobota, 27. oktober 2012 ob 18:372

Predstavniki dejavnosti za mlade in ljutomersko občinsko vodstvo za skupno mizo

Županja Občine Ljutomer, mag. Olga Karba, univ. dipl. pravnica je 22. oktobra 2012 sklicala delovni sestanek o problemih, hotenjih in potrebah mladih na območju občine Ljutomer. Sestanka se je udeležil tudi direktor občinske uprave Tomislav Zrinski in Karmen Lah, višja svetovalka v občinski ...

sobota, 27. oktober 2012 ob 08:311

Pri delovni nesreči umrl 48-letni voznik tovornega vozila

V petek, 26. oktobra, ob 14.55 uri, se je v nakupovalnem centru v Murski Soboti zgodila nesreča pri delu, v kateri se je pri razkladanju tovora s tovornega avtomobila smrtno ponesrečil 48-letni voznik tega tovornega vozila.

sobota, 27. oktober 2012 ob 00:39

Letos Martinovanje z Jeleno Rozga

Martinovanje v Ljutomeru, bo letos potekalo v soboto, 10. novembra na Glavnem trgu, dogajanje pa se bo pričelo že ob deveti uri zjutraj s pospravljanjem klopotca s kulturnim programom, turistično tržnico in s predstavitvijo vin ljutomerskih vinogradnikov.

sobota, 27. oktober 2012 ob 00:371

Halloween na Osnovni šoli Janka Ribiča Cezanjevci

Na OŠ Janka Ribiča Cezanjevci smo se odločili, da kot spodbudo za učenje tujih jezikov večkrat v šolskem letu izberemo določeno temo, ki jo učenci obravnavajo samostojno ali pri pouku in si tako pridobijo nekaj dodatnega znanja, ki ni povezan le z učnim načrtom angleščine in nemščine.

sobota, 27. oktober 2012 ob 00:15

Osrednja slovesnost pred dnevom spomina na mrtve

Občina Ljutomer in Združenje borcev za vrednote NOB Ljutomer, sta pred dnevom spomina na mrtve pripravili spominske slovesnosti ob obeležjih NOB v občini.

petek, 26. oktober 2012 ob 15:161