56. mednarodno pustno in karnevalsko povorko si je ogledalo 40 tisoč obiskovalcev

V najstarejšem slovenskem mestu Ptuj, se je na pustno nedeljo odvijala že 56. mednarodna pustna in karnevalska povorka, na kateri se je predstavilo 86 etnografskih in karnevalskih skupin.

nedelja, 7. februar 2016 ob 22:10

Na pustni povorki Fašenk v Lotmerki se je predstavilo šest skupin

Na pustno nedeljo, 7. februarja, je v Ljutomeru na Glavnem trgu potekala tradicionalna pustna povorka, Fašenk v Lotmerki, letos že 26., ki ga organizira Turistično društvo Ljutomer. Tudi letos se je zbralo veliko število obiskovalcev, ki so bili našemljeni v najrazličnejše pustne like.

nedelja, 7. februar 2016 ob 17:45

Tudi letos v hotelu Radin Popolna poroka

V hotelu Radin Zdravilišča Radenci je od 5.2. do 7.2.2016 letos že devetič potekal sejem Popolna poroka. V okviru tradicionalne prireditve je bila v soboto tudi modna revija, obiskovalci dogodka pa so se lahko posladkali s sadnimi nabodali in čokolado s čokoladne fontane.

nedelja, 7. februar 2016 ob 17:21

Radenčani z zmago po zimskem premoru

Pozimskem premoru so odbojkarji Odbojkarskega kluba Radenci, kinastopajo v 3. slovenski državni odbojkarski ligi, moški - vzhod, bili v 10. krogu prosti, a v 11. krogu (v soboto, 6. februarja) so vVeliki športni dvorani v domačih Radencih gostili ekipiOdbojkarskega kluba Slovenska Bistrica. Zabele ...

nedelja, 7. februar 2016 ob 10:15

Slikarski svet Zdravka Dolinška v metropoli

Obslovenskem kulturnem prazniku so v ljubljanski Galeriji MIK na Jarškicesti 10 a in b za javnost odprli likovno razstavo slikarskih delZdravkaDolinška izRadencev, ki bo na ogled vse do 7. aprila letos. Svoje poklicnodelovanje zlatarja in oblikovalca nakita ZdravkoDolinšek ves čas prenaša tudi ...

nedelja, 7. februar 2016 ob 10:02

Prireditev ob slovenskem kulturnem prazniku na Razkrižju

V soboto, 6. februarja 2016, je v prostorih Knjižnice in čitalnice Razkrižje potekal dogodek, ki so ga posvetili bližajočemu se slovenskemu kulturnemu prazniku. Uvodoma z odprtjem fotografske razstave z naslovom No Wi-Fi: Maraton Damask-Berlin, avtorjev: Nataše Juhnov in Jureta Zaunekerja, fotografov ...

nedelja, 7. februar 2016 ob 09:41

Prenovljeni salon vozil Renault v Ljutomeru

Podjetje PSC Ljutomer d.o.o., pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Renault, na Kolodvorski ulici 26 odpira popolnoma prenovljen salon, ki je del globalnega koncepta Renaultovih salonov in ponuja povsem nov nivo izkušnje ob nakupu in vzdrževanju vozila.

sobota, 6. februar 2016 ob 22:06

Na pustni povorki v Središču ob Dravi se je predstavilo 26 skupin

Na sončno, pustno soboto je v občini Središče ob Dravi, v organizaciji Turističnega društva Središče ob Dravi, potekala že tradicinalna pustna povorka, katere se je udeležilo veliko število ljudi.

sobota, 6. februar 2016 ob 19:47

Badminton klub Ljutomer je gostil rekreativni badminton turnir

Dvorana ŠIC Ljutomer je bila v soboto, 6. februarja, prizorišče tekmovanja v zanimivem dvoranskem športu – badmintonu. Badminton slovi kot najhitrejši šport z loparjem. Pri igri se uporablja pernata žogica, rekreativci pa uporabljajo predvsem plastične.

sobota, 6. februar 2016 ob 16:43