Dijaki in dijakinje GFML programa Predšolske vzgoje sto-odstotni na spomladanskem roku poklicne mature

Znani so rezultati poklicne mature 2015 – spomladanski rok. Tudi 14. generacija maturantk in maturantov programa Predšolske vzgoje na Gimnaziji Franca Miklošiča Ljutomer je dosegla izvrsten rezultat. K poklicni maturi na spomladanskem roku je pristopilo 53 kandidatk in 9 kandidatov in vsi so ...

ponedeljek, 6. julij 2015 ob 08:56

9. srečanje MK Black Wings zaključili z rock koncertom Drugo dugme

Minuli konec tedna je v Srednji Bistrici ob Muri potekalo 9. srečanje MK Black Wings. V soboto zvečer so nastopili Resonanca in Drugo dugme, ozračje sta dodatno segreli vroči go-go plesalki, podelili pa so tudi nagrado za najglasnejši motor.

nedelja, 5. julij 2015 ob 20:48

V občini Razkrižje proslavili pomembne dogodke

Občina Razkrižje je na domačiji Marijana Zanjkoviča na Gibini pripravila osrednjo proslavo ob 17. občinskem prazniku občine Razkrižje z obeležitvijo 24. obletnice odhoda Jugoslovanske ljudske armade iz tega dela Slovenije in 70. obletnice konca druge svetovne vojne.

nedelja, 5. julij 2015 ob 19:30

S Tomosovimi starodobniki na morje

Ljubezen do Tomosovih lepotcev in želja po ohranitvi tehnične kulturne dediščine, je pred petimi leti skupino Prlekov iz Sv. Tomaža in okolice, spodbudila k ustanovitvi Tomos kluba – Prekrasni.

nedelja, 5. julij 2015 ob 13:31

Motoristi so se podali na panoramsko vožnjo

Motoristi, ki so ta konec tedna zbrani v Srednji Bistrici v Prekmurju, na 9. srečanju MK Black Wings, so se v soboto popoldne podali na panoramsko vožnjo po deželi ob Muri. Ob lepem in vročem vremenu, ki te dni vztraja po vsej Sloveniji, se je zbralo veliko število motoristov in ljubiteljev le- ...

sobota, 4. julij 2015 ob 19:07

Ponovno nesreče z udeležbo motoristov

Policija je ponovno obravnavala prometne nesreče, kjer so bili udeleženi motoristi. Že v sredo se je en motorist pri Ptuju smrtno ponesrečil, nesreča motorista se je takrat zgodila tudi pri Ormožu.

sobota, 4. julij 2015 ob 17:13

Nora zabava z Učiteljicami na Pomurskem športnem festivalu

Že celotni teden potekajo različne športne aktivnosti v sklopu Pomurskega športnega festivala. Vrhunec nočnega dogajanja pa je potekal v petek z veliko in nepozabno zabavo, na kateri so obiskovalce pozno v noč zabavali Poskočni muzikanti in zapeljive Učiteljice.

sobota, 4. julij 2015 ob 13:50

Ob Muri hrumijo motorji na 9. srečanju MK Black Wings

Ta konec tedna v Srednji Bistrici v Prekmurju, poteka 9. srečanje MK Black Wings. V petek so na prizorišču ob Muri nastopili Julie & The Diamonds, AC/DC cover band in Drmich, ozračje pa sta dodatno ogreli vroči go-go plesalki.

sobota, 4. julij 2015 ob 10:15

V stanovanjski hiši našli mrtvo osebo

V petek, 3. julija, okoli 11. ure, so v Litmerku, v občini Ormož, gasilci PGD Ormož ob prisotnosti policije s tehničnim posegom odprli vrata stanovanjske hiše v kateri so našli mrtvo osebo.

petek, 3. julij 2015 ob 12:59