6. Srečanje starodobnih mopedov na Stari Gori

Društvo Oldtimer Stara Gora je v soboto, 11. julija, pripravilo 6. Mopedovo srečanje, na katero so povabili lastnike mopedov vseh znamk, katerih mopedi imajo status starodobnika, prostornina motorja pa ne presega 50 ccm.

nedelja, 12. julij 2015 ob 11:17

Nora zabava z Lidijo Bačić na Ajdovi noči

V petek se je nepregledna množica zabavala ob hitih Lidije Bačić na 21. Ajdovi noči v Odrancih. Priljubljena pevka je s svojimi hiti in neverjetno energijo naredila noro in nepozabno zabavo. V sklopu Ajdove noči je v soboto potekalo še tekmovanje v nogometu na milnici, zvečer pa je za druženje ...

nedelja, 12. julij 2015 ob 09:37

Na panoramsko vožnjo izpred Gajševskega jezera, se je podalo okoli štiristo motoristov

V soboto, se je na 14. mednarodnem srečanju motoristov MK Jezerski duhovi, ki poteka ob Gajševskem jezeru, na panoramsko vožnjo podala nepregledna množica motoristov. Na vožnjo se jih je podalo okoli štiristo, veliko pa jih je medtem še ostalo na prizorišču.

sobota, 11. julij 2015 ob 20:13

Peter Podlunšek uprizoril akrobatski nastop nad Dravo

Peter Podlunšek, akrobatski pilot Aerokluba Murska Sobota in član Red Bull Air Race, ki kroji svetovni vrh akrobatskega letenja z motornimi letali, je v petek, 10. julija, poletel nad Dravo v sklopu Festivala Lent, kjer je uprizoril svoj akrobatski nastop.

sobota, 11. julij 2015 ob 13:34

Počitniška umska poigraVanja z Vanjo Lebar

Zadnjidan petdnevnega počitniškega tedna v DOSOR-ju, Domu starejšihobčanov Radenci, so organizatorji namenili delavnici za otrokeoziroma umskim poigraVanjem. Obiskala jih je specialnastrokovnjakinja s tega področja iz Murske Sobote, ki nam jepovedala:

sobota, 11. julij 2015 ob 11:12

Srečanje najmlajših občanov občine Razkrižje

V okviru občinskega praznika občine Razkrižje je potekalo tradicionalno srečanje za najmlajše občane občine Razkrižje. Povabljene so bile vse družine, ki so v lanskem letu dobile naraščaj. Otrok rojenih v letu 2014 je bilo osem, rodili pa so se v sedmih družinah.

sobota, 11. julij 2015 ob 10:26

Ob Gajševskem jezeru so ta konec tedna zbrani motoristi

Ta konec tedna ob Gajševskem jezeru poteka 14. mednarodno srečanje motoristov, ki ga organizira MK Jezerski duhovi. V petek so na prizorišču nastopile skupine Eklips, Can of Bees, Dreamwalk in Dežurni krivci.

sobota, 11. julij 2015 ob 09:37

Na Razkrižju je potekal koncert ljudskih pesmi slovanskih narodov

V razkriškem kulturnem domu je bil koncert ljudskih pesmi slovanskih narodov. Na odru so lahko obiskovalci slišali izvrstno izvedbo pevk domačega dekliškega pevskega zbora Pole poje, ki deluje v okviru Društva Polje.

petek, 10. julij 2015 ob 17:09

Obiskali Dom Nine Pokorn Grmovje pri Žalcu

Sprihodom poletja se je pričel dvomesečni počitniški čas tudi začlanice in člane petih prijateljskih skupin v DOSOR-ju, Domustarejših občanov Radenci. A prijateljska skupina Fortuna, ki josestavljajo stanovalke in stanovalci DOSOR-ja ter zunanji člani(upokojenke in upokojenci iz Radenec), ...

petek, 10. julij 2015 ob 10:22