Božični oratorij v župniji Cezanjevci

Udeležilo se ga je 23 otrok, za njih pa je skrbelo sedem animatorjev

Jože Žerdin, torek, 22. december 2015 ob 20:57
Božični oratorij v župniji Cezanjevci

Božični oratorij v župniji Cezanjevci

V župniji svetega Roka in Sebastjana v Cezanjevcih so v soboto, 19. decembra, imeli drugi božični oratorijski dan, katerega se ga je udeležilo 23 otrok, za njih pa je skrbelo sedem animatorjev. Otroci so poslušali božično pravljico z naslovom Angelček brez perutničk in se naučili, da vedno, ko naredimo kakšno dobro delo en angelček dobi perutničke.

Izdelali so okraske s katerimi so okrasili božično drevo, pri tem jim je tudi pomagal domači župnik Jože Kolmanko. Okrašeno božično drevo so postavili v cerkvi, da si bodo lahko tudi drugi ogledali ustvarjanje božičnega oratorija. Ob tej priložnosti so v telovadnici organizirali športne igre in sicer med dvema ognjema ter v skupinah tekmovali v različnih igrah. Vsakega udeleženca je čakalo majhno darilo. Otroci so domov odšli nasmejani in obljubili, da se srečajo in vidijo na naslednjem oratoriju.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje